Faturalı Hat üzerine Telefon Önerileri

byperson46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar Vodafone'den Cihaz almayı düşünüyorum telefona peşin fiyat veremeyeceğim ithalatçı garantili almak istiyorum ama şubata kadar telefonsuz geçirmek zorunda kalacağız o zaman

Hat üzerine ala bileceğim Kamera Pil Odaklı telefon önerilerinizi bekliyorum

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Merhabalar Vodafone'den Cihaz almayı düşünüyorum telefona peşin fiyat veremeyeceğim ithalatçı garantili almak istiyorum ama şubata kadar telefonsuz geçirmek zorunda kalacağız o zaman

Fiyat sınırın yoksa note 8 al

AlicmAtalar

Asistan
Reaksiyon puanı
104

Telefonun normal fiyatının üstüne çok fazla ek ücret talep ediliyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hat üzerine alacağına banka kredileri ole al. Mesela hepsi burada iş bankası müşterilerine kredi veriyor. Vade farkı 4 aylık 6 aylik taksitlerde çok değil.

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
Hat üzerine alacağına banka kredileri ole al. Mesela hepsi burada iş bankası müşterilerine kredi veriyor. Vade farkı 4 aylık 6 aylik taksitlerde çok değil.
Hata veriyor o, onaylamıyor. :D Media Markt'tan alırsan denizbank kredi veriyordu sanırım.

berkaybz272

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Vatan Bilgisayarda sanırım bir banka kredi veriyordu faizsiz. Her ay 300-300 ödüyordu birisi.

alcasar

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Operatörler çok faiz alır taksitle alacağım derken telefonun fiyatının çok üstünde rakam ödersin. Vatan dan kredi sorgulatabilirsin.

rubarovan21

Profesör
Reaksiyon puanı
320

Şiddetle önermiyorum faturalı har üzerine telefon alınmasını, kendinizde hesaplayabilirsiniz; örnek veriyorum 1.000 liraya alacağınız bir telefonu 1.800'e alırsınız. Aylarca da taksit ödemek zorunda kalırsınız, benim tavsiyem taksitle telefon almamanızdır ama illa taksitle alacaksanız. Bankaya gidip kredi çekin ve peşin alın bankaya ödeyin. Bu şekilde hem daha ucuza almış olacaksınız geri ödemesi az olacak ve geri ödemesi az olmasına rağmen taksit sayısı da az olacak ve bu da yararınıza olacaktır. Telefon konusuna gelirsek herhangi bir fiyat aralığı verirseniz yardımcı olabilirim. Ben iPhone6 kullanıcısıyım 3 yıldır kullanıyorum. Pil hariç herhangi bir sorunum yok. iPhone 8 Plus'ı önerebilirim pil konusunda ve kamera konusunda bence gayet başarılı. Eğer android istiyorsanız kamera açısından Huawei Mate10 Pro çok başarılı bir telefon. Pil konusunda da sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum.

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
Ara moderllere çok faiz gelmiyor bi tanıdığım a7 2017 aldı üstüne 200 lira geldi

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
hat üzerinden alma.vatan mağazası bir bankayla anlaşıp faizsiz taksit yapıyor.bir yakınım aldı sorun çıkmadı

Teknoloji severiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Türk telekomda peşim fiyatına 12 ay taksit kampanyası var bazı cihazlarda tabi bu fiyat resmi açıklanan fiyat üzerinden peşin alsan internetten filan daha uyguna bulursun ama yinede taksitliler içinden çok uyguna geliyor. Çok üstün bir cihaz beklentin yoksa general mobile gm 5 plus al peşin fitatına taksit yapıyorlar üstelik eski cihazını getirene 200 tl indirim vardı 800

Berkay Özdamar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben Turkcell den faturaya ek iPhone 8 plus aldım aylık 148 tl ödüyorum 24 ay boyunca birde ön ödeme yaptım 2000 tl yani baya bi pahalı oluyor 758 tl fazladan Ödemiş oluyorum. 148*24+2000=5552 tl ye gelmiş oluyor. Banka kredisi mantıklı oluyor bu konuda sanırım. Telefon konusuna gelirsek iPhone 4s ten beri iPhone kullanıyorum bana sorarsanız iPhone dan yana sizi kısıtlıyor ama donma konusunda bi sıkıntısı olmuyor. Kamerası on numara benim gözümde. Pil ömrü sürekli aktif halde kullanmama rağmen 1.5 gün gidiyor. Ama tek sorunum arka camda Kılcal çizikler var o nasıl oldu o aklım ermedi sözde o kadar dayanıklıydı ki çizilmez di. Yani hocam ben derim ki iPhone alın rahatça kullanım hem garanti yönünden hem performans yönünden.

Quadrifoglio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bende Turkcell'den bu hafta içerisinde almayı düşünüyorum Note 8 çok yattı kafama, ancak emin değillim araba alır gibi taksitlendirmelerle bir de cihazın kendi fiyatına ek olarak nerdeyse %20 sini de ekliyorlar. Note 8 de kararlıyım, ancak nerden almam gerektiği konusunda değilim..

Berkay Özdamar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben o olayı gördükten sonra banka kredisi uygun ise eğer dedikleri gibi 200-300 geri ödemeli olunca mantıklı geliyor