Fatura Yazıcısı Kablosu

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elimizde bir fatura yazdırma yazıcısı var. 2 kablosu var. Birisi elektirik birisi bilgisayara gidiyor. Bilgisayara giden kablo kalın sanırım COM diyiliyor tam bilmiyorum neyse yazıcıda bir kablo girişi yeri daha var yine kalın bir yer. Fakat yazıcıyı bilgisayara takınca bilgisayarda hiç tepki yok donanım bulundu filan demiyor sanırım bir kablo daha bilgisayara gidecek.

O kablonun adı nedir? Yada nasıl kurabilirim?

Ürünün yanında sürücü cdsi verilmedi.

hazarguney

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"fatura yazdırma yazıcısı"

Ne güzel anlatmışsın derdini öyle.. Aferin sana!

kenan_386

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Üzerinde Markası ve Kodu Vardır.Yazarsan Yardımcı Olabiliriz.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fatura yazıcıları genlde oki veya panasonic marka yazıcılardır onlarda genelde farklı bir giriş ile bağlanır usb değildir yani.Tak çalıştır olarak algılanmadıkları için denetim masası yazıcı ve fakslar bölümünden manuel yüklemeniz gerekmektedir.

GMA298_562.jpg

kablo sanırım böyle birşey değil mi

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Fatura yazıcıları genlde oki veya panasonic marka yazıcılardır onlarda genelde farklı bir giriş ile bağlanır usb değildir yani.Tak çalıştır olarak algılanmadıkları için denetim masası yazıcı ve fakslar bölümünden manuel yüklemeniz gerekmektedir.

GMA298_562.jpg

helal olsun sana kardeş aynı böle anlatcaktım bende sözü klawyemden aldın :D sanırım bu kablolar 32 dişli oluyor ve 1 tane bulunuyor diğeri başka bir pc bağlantısı olabilir die düşünüyorum :wacko:

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
denetim masasındaki dediğiniz yerde bu yazıcının markası yok ne yapmalıyım?

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yazıcının üzerinde marka ve model nedir yada resmi varmı nett koyarsanız bakacağım hemen

2003mst

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yazıcı ve fakslardan yazıcı ekle diyorsun ilk ekranda ileri sonraki ekranda bu bilgisayara bağlı yerel yazıcı seçiyorsun tak kullan yazıcıyı otomatik algıla kutusunu işaretini kaldır ve ileri diyorsun LPT1 i seçip ileri soldaki yazıcı markalarından IBM seçip sağdaki modellerden IBM Graphics i seçip ileriyi seçiyorsun ileri, ileri ve son deyip yazıcıyı yüklemiş oluyoruz.

Not: IBM Graphich tüm nokta vuruşlu yazıcılara uyum sağlar.

GİTARİST-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0

GMA298_562.jpg

bencede

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İşletim sistemini de yazar mısın

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yazıcı ve fakslardan yazıcı ekle diyorsun ilk ekranda ileri sonraki ekranda bu bilgisayara bağlı yerel yazıcı seçiyorsun tak kullan yazıcıyı otomatik algıla kutusunu işaretini kaldır ve ileri diyorsun LPT1 i seçip ileri soldaki yazıcı markalarından IBM seçip sağdaki modellerden IBM Graphics i seçip ileriyi seçiyorsun ileri, ileri ve son deyip yazıcıyı yüklemiş oluyoruz.

Not: IBM Graphich tüm nokta vuruşlu yazıcılara uyum sağlar.

çok teşekkürler.

october

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o kabloya da "parallel printer data kablosu" denir.