Fatmagül'ün Suçu Ne Kanal 7'de!

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Medya dünyasının en tuhaf olaylarından biri gerçekleşti. Kanal 7 artık Fatmagül'ün Suçu Ne dizisini yayınlayacak...

fatmagul-1271405-350x178.jpg

Beren Saat ve Engin Akyürek'in baş rollerini paylaştığı, Kanal D'de ekranlara gelen ve yayınlandığı dönem yüksek reytingler alan, Kerem Çatay'ın yapımcılığını üstlendiği, müziklerini Toygar Işıklı'nın yaptığı ve iki sezonda 80 bölüm olarak ekrana gelen sevilen dizi "Fatmagül'ün Suçu Ne?" 29 Nisan Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün 16.00'da tekrarlarıyla Kanal 7 ekranlarında olacak.

Kanal 7'de tekrarları verilecek dizinin tekrarları halen Tv 2'de yayınlanıyor.

KAYNAK

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bu aralar zaten izlemiyordum artık daha hiç izlemem tam taklitçı bu kanal 7 yalnız bir on yıl kadar geriden taklit yapıyor diğer kanalları

kafadar41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kanal 7 muhafazakarım diye geçinip vermediği rezalet kalmayan kanal.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Sonu belli olan bir diziyi başka kanaldan almanın mantığı ne acaba :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Yıllardır açıp bakmışlığım yoktur. Geçenlerde gittiğim bir yerde açtılar, Kemal Sunal'ın bir filmi vardı. Yaptığı bütün belden aşağı espri vs. kesmeden yayınladılar. Tuhaf geldi. Din falan hikâye desene.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Tekilalı tecavüz sahnesini keserlerse darılırım.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Diyecek bişey yok Türkiye'de televizyonculuk yapacaksan çarka ayak uydurabilesinkii ayakta kalabilesin.. Haksız mıyım??.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sen de mi Birütüsss :D

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Zamanında bu diziye karşı çıkmamışlar mıydı?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
içiniz fesat..
adamlar 30 dakikalık dizi arıyorlarmış bunu bulmuşlar.
kırpa kırpa 30 dakka bile çıkar mı ? Şüpheli...

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kanal 7 vizyonunu mu değiştiriyor anlamadım gitti.. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kanal 7, Murat'ın dizisini yayınlamaktan vazgeçmiş. :P

Kanal 7 televizyonu, daha önce Kanal D'de yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinin tekrar bölümlerini gelen tepkiler üzerine yayınlamaktan vazgeçti.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Herhalde kanal 7 belli bir kesmin kanalı olmanın ötesine geçmeye çalıştı ama sonuç: Bas geri bas geri bas geri bas .. Hooooop! Tamam, öyle kal abi :)

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kanal 7 kendi filmlerini çekip tv de ilkez diye yayınlayan bir kanaldan ne bekleenirki

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Kanal 7, Murat'ın dizisini yayınlamaktan vazgeçmiş. :P

Kanal 7 televizyonu, daha önce Kanal D'de yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinin tekrar bölümlerini gelen tepkiler üzerine yayınlamaktan vazgeçti.
Fatmagül'ü tecavüzcülerin elinden ben mi kurtardım?. Nerden benim dizim oluyormuş?.:D

Daha geçen gün ana haber öncesi Kanal 7 de oynuyordu Fatmagül yada ben altyazıda geçerken gördüm belki oynamamıştır.

Aslında işin gerçeği Kanal 7 de Samanyolu gibi çıtayı yükseltmek istiyor. Bi çok kişi aman işte Kanal 7 Fatmagül'ü yayınlıyor bak bak bak falan diyorda medya ve internet bi aynadır işte o aynada halkın kendisini yansıtıyor.. Yani aslında birazda kötü olan internet değil televizyonlar değil afedersiniz ama halkın kendisi bizleriz yanii..

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Birde yakında diyor :D Eksen kayması mı ne :D

hidoriumen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yıllardır açıp bakmışlığım yoktur. Geçenlerde gittiğim bir yerde açtılar, Kemal Sunal'ın bir filmi vardı. Yaptığı bütün belden aşağı espri vs. kesmeden yayınladılar. Tuhaf geldi. Din falan hikâye desene.
Kemal Sunal'ın filmlerinde bana kalırsa dinlik bir durum yok!Bunu nerden çıkarttınız?Yoksa ben mi yanlış anlıyorum yazınızdan acaba?Bu filmler günlük hayatta karşılaştığımız diyaloglardan on kat daha az küfür içeren diyalogların olduğu filmler...Yalansa söyleyin.
Kanal 7 ye gelince bence çok gereksiz bir kanal zaten.Sanırım reytingleri düştü sansasyon yaratmak amaçlı böyle bşr girişim olabilir,reklama baksanıza...