Fatih'in Fedaisi: Kara Murat [Teaser]

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
[video=youtube;1PTI4P0px4w]https://www.youtube.com/watch?v=1PTI4P0px4w[/video]

Yapım: Es Yapım

Yönetmen: Aytekin Birkon

Yapımcı: Murat Usta

Uygulayıcı Yapımcı: Nihat Usta

Senaryo: Fatih Usta, Aytekin Birkon

Görüntü Yönetmeni: Aşkın Sağıroğlu

Müzikunıversal Music Productions
Taxım Edıtıon

Kurgu: Kubilay Birkan Çapur

Vfx Supervizor: Mehmet Emin Üründaş

Makyaj: Özdemir Egemen

Kostüm: Canel Günay

Oyuncular:
Fatih Usta
Bahadır Sarı
Nezih Işıtan
Ceyda Tepeliler
Ömer Faruk Hakeri
Kaan Erkam
Nefise Karatay
Cem Baza
Şükran Çağman
Şen Doğan Öksüz

16 Ocak 2015'de vizyona girmesi bekleniyor.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Fragmanı şahaneyse film kimbilir nekadar güzel olur :)

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
fatihin fedaisi spartaküs

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fragmanda Spartacus havası var sanki. Gladyatörler falan :P

34. saniyede de

300 Spartalı

300_wallpaper_01_by_lcf_beubob-d6eajtr.png

Neyse, bekleyip görelim. Çocukluğumuzun filmi bakalım teknolojinin de yardımıyla nasıl çıkacak karşımıza.

Bizans

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biz Kara Muratlarla büyüdük :) Bi Cüneyt Arkın olamaz

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hadi hayırlısı bakalım, beklentileri çok yüksek tutmamak lazım. Inş iyi bir iş çıkarırlar.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Yalnız, Kara Murat 25.saniyede ki göbekli adam :D karakter seçimi doğru mu izleyince anlarız.

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Vaayy... Oyunculardan Bahadır Sarı benim arkadaşım.. Önce dikkat etmedim ama video ya görünce yuh oyuncu mu olmuş bu dedim :)
Kendisi aslen sporcudur. Yanlış hatırlamıyorsam kick box felan yapıyordu. Ama gel gör ki oyunculuğa soyunmuş.. Umarım başarılı olur :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Fetih 1453 gibi saçma salak bir yapım olmasın umarım. En azından bir ruh olsun filmde.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Kara Murat tarihi ile Fetih karşılaştırılamaz. Kara Murat hata kabul eder...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
KatyPerry..sen iyimisin kardeşim..en çok izlenmesi kaliteli olduğu anlamına gelmez..kalitesiz bir yapımı eleştirmekte yunan veya ermeni olunduğu anlamına gelmez..ne yani ağzından salyalar akıtarak bağıran bir Fatih Sultan Mehmet mi benim ecdadım..dumanlı Akşemseddin (k.s) mi fethin manevi kumandanı..daha fragmanından anladım yapımın beş para etmez olduğunu..illa fethi çekti diye o saçma yapımı bağrımıza basacak değiliz..aksine fethi böyle murdar ettiği için tepkiliyiz.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Sen ne içiyorsun la bu kadar da böyle bi kafaya sahip olabiliyorsun? İsmi Fetih 1453 beğenmek zorunda mıyız? Beğenmedik diye yunan olduk bide ahah neremle gülsem acaba.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
kattuperry. sen kot pantolon giyiyorsun demi cola da içiyorsundur sigara alkolde vardır. gözümün önündeki katy ile burda davrandıgın katty arsında cok fark var.
insanlr filmi begenmedi diye yunan yada ermeni yapamazsın zevkler ve renkler tartısılmaz boktan bir yapıma para verip izlemeye degmez.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
kattuperry. sen kot pantolon giyiyorsun demi cola da içiyorsundur sigara alkolde vardır. gözümün önündeki katy ile burda davrandıgın katty arsında cok fark var.
insanlr filmi begenmedi diye yunan yada ermeni yapamazsın zevkler ve renkler tartısılmaz boktan bir yapıma para verip izlemeye degmez.
Kot pantolon giyerim , cola hiç içmem , sigara ve alkol hayatımda bir kere bile azıma sürmedim , katy hayran olmak dinlikten çıkmışmı anlama geliyor ?
Ben insanların filmi beğenip beğenmesine birşey demem bizim tarihimizle ilgili kötü söz söylenildiğinde kızarım sadece.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Adam zaten "Fetih 1453 gibi saçma salak bir yapım olmasın umarım. En azından bir ruh olsun filmde." demiş neresinde kötülemiş Osmanlıyı? Kıvırma. Şey ettin sıvama komik oluyorsun.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ben insanların filmi beğenip beğenmesine birşey demem bizim tarihimizle ilgili kötü söz söylenildiğinde kızarım sadece.
Ben İstanbul'un Fatih tarafından geri alınmasına lâf mı ettim de beni vatan haini, ermeni, yunan ilan ettin o zaman? Kıvırma şimdi.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Ben İstanbul'un Fatih tarafından geri alınmasına lâf mı ettim de beni vatan haini, ermeni, yunan ilan ettin o zaman? Kıvırma şimdi.
Konunun üstünde Kara murat yazıyor, Fetih 1453 yazmıyor. Konu neyse ona göre yorum at. Öyle başka filmlere , olaylara çamur atma.

Daha fazla uzatmanın bi anlamı yok. Birdaha birşey yazmazsan sevinirim.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Konunun üstünde Kara murat yazıyor, Fetih 1453 yazmıyor. Konu neyse ona göre yorum at. Öyle başka filmlere , olaylara çamur atma.

Daha fazla uzatmanın bi anlamı yok. Birdaha birşey yazmazsan sevinirim.
Yürü git be! Forum senin ya, sana soracağız. Hâlâ çamur atma diyor. Benim yazdığım bir tane eleştirime cevap yazmıyor.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
katy anladığım kadarıyla 14 17 yaşlarındasın. bence özür dile kapansın konu. aksi halde sende yahudi çıkarsın şimdi kot giymekle. şalvar giy bence

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bla bla bla. Tabi seni de anlamak lazım verecek daha doğrusu sallayacak cevabın kalmadığı için normal.

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Fragmandan anladığım kadarıyla dünya standartlarında bir Türk filmi olacak dövüş sahneleri güzel gibi Spartaküs dövüş sahnesi vücut 300 spartalı konu truva anlatım gladyatörler gibi ne çıkacak hayırlısı :D