Fatih Ürek taşıyıcı anne arıyor

Bu konuyu okuyanlar

Süleyman Alkan

Müdavim
Cezalı
Katılım
13 Nisan 2016
Mesajlar
2,449
Reaksiyon puanı
815
Puanları
113
Yaş
38
fatih-urekk_4774.jpg


Fatih Ürek’ten şok itiraf Hafta Sonu dergisine röportaj veren Fatih Ürek en son aşk acısını 20 yıl önce çektiğini, günlerce deli gibi ağladığını söyledi.

Şu an yalnız olduğunu belirten Fatih Ürek, ‘Evlat edinmeyi düşündünüz mü?’ sorusuna şu yanıtı verdi:

"EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY ÇOCUK"
’O her zaman aklımda. Ama ben asıl taşıyıcı anne fikrine sıcak bakıyorum. Şu hayatta en çok istediğim şey; Çocuk sahibi olmak!’

Ensonhaber
 

Ahunisa

Öğrenci
Katılım
20 Temmuz 2017
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
52
Merhabalar! Böyle problem ile paylaştığınız için teşekkür ederim! Bence taşıyıcı anne yardımıyla annebaba olmak çok kötü değil. Tam tersine bu da bir şanstır.
Tecrübem hakkında anlatmak isterim.
45 yaşındayım. Çok bebek istedim ama kendim doğuramam. Sağlık ile problem var. Ne yaptığımızı kocamla uzun bir zaman süre düşünüyorduk. En sonunda zorla kararımız verdik. Taşıyıcı annenin yardımcısı annebaba olduğumuz tek bir şanstır. Ben o zaman çok şüpheleniyordum kendimi üzüyordum çünkü ne olacak bilmiyordum. Dostlarımız bize klinik ile çok yardık ettiler. Ukrayna’da kliniği tavsiye ettiler. Bu klinik daha popüler ve Avrupa karşılaştığında ucuz...Ben önce kararsız kalıyordum başka ülkeye gitmek istemedim ve Kıbrıs’ta tüp bebek merkezleri var. Hep avantajlara eksiklere dikkat ettim sonunda Ukrayna’ya geldik. Biz tam havalimanda karşılanıp otele götürüldük ve sonra gerçekten fahişti. Biz cok yorulduk çünkü trafik kalabalık şiddetli sıcak yollar kötü. Zar zor otele varmışız. Klinik kale gibi görünüyormuş) Çok güzelmiş ama yine de orada çok kalabalık küçük bebeklerle pek çok anne varımış. Gürültü hayhuy hiçbir şey anlaşılmaz!!! Sözleşmeyi dizimizde imzalıyorduk......ama genel olarak Kıyivi beğenmedim. İnsanlar kaba. Özellikle küçük kafeteryalarda. Kocamla çok yeri ziyeret ettik. Taşıyıcı anne ile karşılaştık. İyi akılı bir kız. Mariya 8 aylık hamile. Sevgili erkeğimizi çok bekleriz) Ben mutlu kocam da çok mutlu) Doğuma için Ukrayna’ya gelmemizi çok bekleriz şimdi.
 

Son mesajlar

Üst