Fatih Tiryaki Kimdir ya TTNET misyonerimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metin06ank

Asistan
Reaksiyon puanı
1
nedir bu kişi arkadaşlar resmen forumda reklam yapmış sanki millet ttnetin ne mal olduğunu bilmiyormuş gibi bu forumda kimse yemez bunları gidin kadın forumlarında felan yapın reklmınızı

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Heyecanlanma :D Süper Modlara bildirseydin daha iyi olurdu...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
farkli isimlerle daha öncede üyelik acti banlandi yakında yine gelir. ttnetle alakasi yok yani var ama o sekilde degil. büyük ihtimal adsl kurulum vs isleriyle ilgili bir sirketi ve onun internet sayfasi var. ttnetin bilmem ne kampanyaları var ttnet abonesi olun ve bunuda benim verdigim linkteki siteden yapın diyor kendisi. yani ttnet ayagina müsteri pesinde eleman. olay bu kadar basit

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Sakin :) No panik

önüne geçmek zordur gördüğün anda şikayet ediceksin..

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
farkli isimlerle daha öncede üyelik acti banlandi yakında yine gelir. ttnetle alakasi yok yani var ama o sekilde degil. büyük ihtimal adsl kurulum vs isleriyle ilgili bir sirketi ve onun internet sayfasi var. ttnetin bilmem ne kampanyaları var ttnet abonesi olun ve bunuda benim verdigim linkteki siteden yapın diyor kendisi. yani ttnet ayagina müsteri pesinde eleman. olay bu kadar basit

Aynen aykut'un dediğinden. Bikaç defa banlandı, ama yine gelecektir, yine banlanacaktır. :)

---------- Post added at 14:30 ---------- Previous post was at 14:29 ----------

Ayrıca konuları açtığımız kategorilere dikkat edelim.

fatih tiryakii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fatih tiryaki kim ya diye bir başlık atmış ya bi arkadaş evet o benim bi süper moderotör ve bi kaç arkadaş gine gelicek gine banlanacak demiş ya dogru ama tek cevap için gene geldim gene banla ben cevabımı iletimde o banlasın çok da problem diyil sizin dediniz gibi ben yaptım yapacam kadar reklamı ama anlamadıgın bi kaç da olsa faydalı bişiler yazdım ttnet hakkında ama millet ttnete uyuz acısını benden çıkarmaya çalışıyor neyse işin aslı şuki ben alenen reklam yapıp bu siteden müşteri beklemedim konu içinde kelime altına link vererek googlenin dikkatini çekmeye çalıştım yani ufaktan seo ya hizmet ama sanki alenen afişle reklam yapmışım gibi anlaşıldı hiç bir konuda üst link vermedim google için alt link verdim ama saldırılar o kadar büyüdüki bende anlamadım
şimdi sitedeki süper moda sesleniyorum hatta rica ediyorum benim açmış oldugum tüm konuları silerek üyelimi iptal edin bunu anlamanız için bu mesajı açtıgım tüm konuların altına eklicem

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Ahh bir de sen anlasan, biz de senin yaptığın o google çalışması yasak. Hoş forumdaki linkler nofollow olduğu için çok işine yaramayacaktı da ama yine de kural işte ne yaparsın. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...