Fatih Terim'den tokat gibi cevap

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
A Milli Takım teknik diretörümüz Fatih Terim, kendisini FIFA'ya şikayet eden Belçika'nın hocası Vandereycken'e sert bir yanıt verdi. Belçika'nın oynadığı anti-futbolu eleştiren Terim, "Takımımı böyle oynatacağıma antrenörlüğü bırakırım, 10-0 kaybederim daha iyi" dedi.

Vandereycken'in kendilerine ağır sözler sarfettiğini belirten Terim, "Kulübeye doğru hareket yaptı. Bana söyledikleri hiç hoş şeyler değildi. Biz hayatımızda sahaya 2 top birden atarak vakit geçirmeye çalışmadık. Ben hamlelerimi kazanmak için yaparım. Anti-futbol oynatacağıma antrenörlüğü bırakırım" diye konuştu.

kaynak:
Ligtv.com.tr - Haber - Terim'den tokat gibi cevap !..

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Belçika haddini bilerek oynadı.Kaliteleri ortada.Skoru korumak için zaman geçirdiler.Bu dünyanın her yerinde oluyor.

Bizim oynadığımız da pek futbola benzemiyordu Fatih hocam.Herkes kendi kapısının önünü süpürürse,sokaklar tertemiz olur.Bilmem anlatabildim mi?

dawulcu87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nolursa olsun eğer bu milli takım maçıysa bir teknik direktörün bu tür basit şelerle işi olmamalıdır 2.topu atmak acizliktir bir provakasyondur Fatih Terim karşılık vererek haklıyken haksız oldu ama görünen köy de klavuz istemez oyun kulübe de deel sahada oynanıyor sonuçta ortada..

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bugünkü maç tamamen boştu. Futbol adına hiçbir şey göremedim ben.

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kendi insanlarına laf dokundurmayı seven ne kadar insanımız varmış acaba bunun bir marifet olduğu fikri nereden takılmış kafalarına?
Evet kalitede ortadaydı kalite bakış açısına göre değişkenlik gösterebilir!

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Dün istediğimiz sonucu alamadık. Umarım burada kaybettiğimiz 2 puanı ilerleyen zamanlar da aramayız.

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
fatih hoca iyi demis isallah belcikanın teknik direkdorune gitmistir bu