Fatih Terim: Şampiyonlar Ligi'nde son sözümüzü söylemedik!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
fatihterimsag.jpg

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Rakiplerini cok ciddiye aldıklarını belirten tecrübeli teknik adam; "Büyükşehir Belediye her zaman ciddi bir rakip. Açıkcası 3 puan almak bu zor dönemde bizim için çok önemliydi. Ayrıca zor bir zaman giriyoruz. Karşılaşma önceside belirttiğim gibi devre arasına kadar Her Çarşamba'mız dolu. Ekonomik oynnamaya çalıştık. Sürekli maç oynayan bir takım rtoasyon yapmayı bilmeli. Kazanma alışkanlığımızı tekrar elde etmeye başlıyoruz. Bu da bizim için çok güzel" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynayacakları Cluj karşılaşmasına değinen Terim; "Deplasmanlar zincirine gidiyoruz. Önce Cluj, Mersin, Braga deplasmanı peşpeşe gelecek. Yağmurlu havada Cluj'un defansını övmek yerine, Galatasaray'ın o sahada hücum anlamındaki baskısını övmek bizim için daha fazla yararlı olur diye düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde son sözümüzü söylemedik. Umarım Cluj maçı ile iyi günlerin başlangıcını yaşarız. İki lig de birbirinden ayrı. Melo'nun olmaması bizim için önemli bir eksik. Ancak diğer arkadaşlarımız onu aratmayacak" dedi.

Sporx

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
İnşallah güzel şeyler söylersiniz.Son 3 maçta bir çılgınlık yapıp 3 galibiyet bekliyorum, Fenerbahçeli olarak canı gönülden destekliyorum şampiyonlar liginde.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bu maç dönüm noktası. Fatih Hoca' da bunun farkındadır ve buna göre elbet taktik belirlemiştir. İnşallah işler ters gitmez de yeneriz şu takımı.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Vurduğunuz gol olsun Burak,Umut,Selçuk,Hamit,Amrabat,Melo.....

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Açıkcası yenebileceğimizi düşünmüyorum. Yeneriz inşAllah tabi ama çok zor.. .

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Melo cezalı. :)

Alacağız bu maçı.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Haydi Bakalım.
Bence bir şanssızlıktır gidiyor.
Başarılar Galatasaray.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Melonun olmaması bence büyük şans (: tam kadro hücum yapmayız herhalde bu maçta da.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Galatasaray, ancak hızlı oynarsa kazanır bu maçı bence.Sabırlı oynayıp top çevirmeye çalışırsa kaybeder.Hızlı olmalıyız ilk yarı işi bitirmeliyiz.Umarım rahat , kaliteli ve bol gollü bir maç izleriz.Şampiyonlar liginde GS çok sinirlendirdi beni :) şöyle rahat bir maç izleyemedim.Hayırlısı bakalım :)