Fatih Terim Rıdvan'ı sordu! (Video)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Fatih Terim Rıdvan'ı sordu!

'Galatasaray bu oyun anlayışıyla Şampiyonlar Ligi'nde 0 çekebilir' demişti.

800894_detay.jpg

Galatasaray'ın Braga'yı 2-1 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselmesinin ardından Twitter'da Rıdvan Dilmen'i adeta tweet yağmuruna tuttular. Rıdvan Dilmen'in 24 Eylül'de yaptığı 'Galatasaray bu oyun anlayışıyla Şampiyonlar Ligi'nde 0 çekebilir' ifadelerini gündeme getirdi.

FATİH TERİM DİLMEN'İ SORDU

Maç sonrası NTV Spor canlı yayınına telefonla bağlanan Fatih Terim program sunucu Güntekin Onay'a Rıdvan Dilmen'i sorarak bir nevi göndermede bulundu. Canlı yayına bağlanan Terim, 'Rıdvan Hoca da orada değil mi' diye sordu. Ancak stüdyoda Rıdvan Dilmen yoktu. O anlarda sunucu Onay'ın gülümseyerek Terim'in bu sözlerine karşılık vermesi dikkatlerden kaçmadı.

[video=youtube_share;msVEziXVoFg]http://youtu.be/msVEziXVoFg[/video]

Kaynak

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Gönderme olduğunu düşünmüyorum.

Muhtemelen programı %100 Futbol programı zannetti.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
gönderme olduğu güntekinin halinden belli. :)

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Rıdvan yanılmış olabilir ama ben de şahsen başlangıçta öyle bir korkuya kapılmadım değil. Gruplara berbat bir başlangıç yapmıştır ama allaha şükür çok iyi getirdik sonunu

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
ben rıdvan ı kesinlikle sevmem ama bu sözü doğru arkadaşlar.dikkat edin adam "bu futbolla" diyor.GS ilk 3 maçında baskılı oynayan taraftı.dengeli futbol yerine ofansif agresif bir futbol görüntüsü çiziyordu.halimiz buydu.ne olduysa yine kendi evimizde oynadığımız manu maçında oldu.agresif futbol yerine dengeli,oyunun temposunu yönlendiren bir takım görüntüsü verdi.maçıda aldı.cluj maçında da yine öyle bir görüntü vardı kimi zaman agresif gözüküp dengeli oynadı.ileri çıktıkça arkada adam bıraktı.kimi zamanda defansa yaslandı cluj maçınıda kazandık.