Fatih Harbiye Show TV'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fatih Harbiye Show’a mı geçiyor?

1176175_425116010939823_1832065755_n.jpg

Hemen cevabı vereyim, kesin değil. Ancak Koliba Film ve Show TV arasında görüşmeler devam ediyor. Show, diziyi istiyor. Fakat dizinin Fox’la sözleşmesi henüz bitmedi. O nedenle önümüzdeki günlerde durum belli olacaktır. Bana kalırsa, Fatih Harbiye Show TV’ye transfer olacaktır. Belki transfer birkaç hafta sonra gerçekleşir. Show TV, kanal sıralamasında altıncı. O nedenle kesenin ağzını açacak ve ortalamada yükselmek için diziyi alacaktır. Bu doğru bir hamle olur.

Adını Kalbime Yazdım cumartesi akşamları AB’de en çok izlenen dizi. Ancak saat 22.00’de ekrana geliyor. Öncesinde ekranda ne yayınlanırsa yayınlansın düşük reyting alıyor. O nedenle Adını Kalbime Yazdım, düşük reytinglerle kanalı devralıp başlayıp 4.20’lere çıkıyor. Bu bir başarı ama önce Fatih Harbiye, ardından Adını Kalbime Yazdım ekrana gelirse Show TV bir anda yükselecektir.

Oya Doğan / Vatan

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Amin inş geçer, bizim hanımda farketmez :) bi diziden daha kurtuluruz :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Güzel dizidir. Zarar gelmez bundan.

Kitabını da alın, okuyun mutlaka. :P

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Neresi güzel bu dizinin? Geçen bölümü mecbur seyreder gibi oldum; 40 dakika aşktan bahsettiler. Milletin derdi hep düdük.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sanki aşksız meşksiz dizi var. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
fatih-harbiye.jpg

Fatih Harbiye / 21 Aralık Cumartesi 20.30

Geleneksellikle modernlik arasına sıkışmış Fatihli genç bir kız olan Neriman’ın ilginç hayat hikâyesi... Bir yanda Neriman’ın Fatih’te birlikte büyüdüğü, çocukluk aşkı Şinasi… Diğer yanda modern İstanbul’un varlıklı üst sınıfından yakışıklı Macit… Çok farklı kültür ve değerler arasında bocalayan, duygusal gelgitler yaşayan genç bir kız, Neriman… Fatih Harbiye ‘aşk ile sevgi’nin çıkmazlarıyla izleyiciyi karşı karşıya bırakmaya devam ediyor. Hayatın ve aşkın, tüm çelişkileri ve çatışmalarıyla sergilendiği, Peyami Safa’nın ölümsüz eserinden Fatih Harbiye, Cumartesi SHOW TV ’de…

Show TV