"Fatih" dizisi yayından kaldırılıyor

Reaksiyon puanı
10,315
Kanal D o diziyi yayından kaldırdı!

311020132137411652665.jpg

Kanal D'de büyük umutlarla ekranlara sürülen Türk televizyon tarihinin en yüksek bütçeli dizisi erken final kararı aldı.

Kanal D'de pazartesi akşamları yayınlanan "Fatih" dizisi bu hafta yayınlanacak olan bölümüyle final yapacak.

Başrollerinde Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik, Seda Akman, Salih Bademci ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı "Fatih" dizisi bu pazartesi ekrana veda edecek.

Kaynak

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kanallar bunları kasıtlı yapıyor sanırım. Saçma saçma günlere ve saatlere koyarsan tabi izlenmez. Türkiye'de dizi izlenme saati 20:00 Sen kalkar 22:00 yaparsan olacağı bu.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bir kulak dolgunluğu vardı ama Fatih dizi miymiş ? :)

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
muhteşem yüzyılın çakması gibiydi normal...

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bence beklenen son geldi, herkesin zevki bakışı farklıdır ama ADANALI dizisi ne kadar gündemde olan bir dizi olsa bile Mehmet Akif ALAKURT oynadığı için bahsediyorum, diğer oyuncuların etkisi çok büyüktü o dizide, izlemedim ama oyuncu kadrosundan ve ara ara gözucuyla bakışlarımdan anlayabiliyorum .

Çünkü ben delicesine sinemakolik biriyim birazda olsa söz hakkı buldum kendimde .

Bence; bu benim fikrim Mehmet Akif ALAKURT mümkünse yoluna model olarak devam etsin oyunculuk onun işi değil bana göre.

Neden beklenen son? Muhteşem Yüzyıl gibi damga vurabilmiş bir diziden sonra bariz benzeri konseptte bir dizinin tutmasını beklemiyordum.

Bu durum '' Kahvaltıda o mis gibi simidi yedikten sonra doymadığın halde ekmeğe el sürmemek '' gibi birşeydir. Ağzındaki tadı bozmak istemezsin :D

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Muhteşem yüzyıl denen dizi ile atalarımızın kötülenmesine yeterince katlandık, bence çok güzel olmuş.
Siz de gerçekleri yansıtan diziler yapsanız sanırım izlenme rekorları kırardı...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Muhteşem Yüzyıl'ı en çok atalarımız diye kızanlar seyretti her nedense. :)

jaanki07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gamze Özçelik in ne işi vardı o dizide saçma saçma işler yapıyorlar birde kalkıp Türkiye nin en pahalı dizisi , e kardeşim oyuncuların bi işe yaramaz, zaten aynı konsept yapılmış hatta tarihin de içine etmişlerken senin dizi tutmaz be abi. Yapımcı ya yazık oldu filmlerden kazandığı parayı gitti nerelere koydu. Neyse sağlık olsun

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Kimin ne seyrettiğide hemen biliniyor!!! Arkadaş ne eleştirsen seyretmiş yada müdavimi oluyorsun.
Kim ne için seyrettiği anlaşıldı

Er-soy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dizinin adı Fatih değil de "F@tiH lol ;-)" olsaydı tutardı belki. Kavak yellerine cübbe, sarık giydirip çıkartmışlar.

Reaksiyon puanı
0
Eskiden The X Files diye bir dizi vardı.Yanılmıyorsam Tgrt veriyordu.Her bölümünü merakla beklerdim.Her bölümde gizemli bir olayla uğraşan iki ajan.Çok ilgimi çekiyordu.Her saniyesi dolu dolu geçerdi.Şimdiki dizilere bakıyorumda peh diyorum.Bizim halkın izlediği dizilerin 45 dakikası müzik,15 dakikası klişe diyaloglar 45 dakikası reklam,aynı konsepte dönüp dolaşan aşk,acı tema üzerine kurulu diziler.Bu kadar genç nufusun ve ev hanımının çok olduğu bir ülkede bu tür dizilerinin inişli-çıkışlı bir yol göstermesi olağan.Neredeyse dizi vermeyen kanal yok.

kaldirimli01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aslında kanal uymadı fatih dizisine kanal d bu dizi için yanlış seçim çünkü genelde kanal d yi izleyen grup biraz daha kendine solcu ve ulusalcı tabir eden bir kitle, bunlarda malum osmanlıyı pek sevmezler ondan dolayı fatih kanal seçimini yanlış yaptı birde tabi dizi de çok güzel olmamış bu da var.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Dünya para harcıyorsan oyuncuları da ona göre seçeceksin. Senaryoyu bilmiyorum, akıcı mıydı sıkıcı mıydı? İzlemedim ama kadro dandik olduğu için izlemedim.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Tutan bir dizinin benzerlerini çekmeyi bırakmakla işe başlamalılar.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
nedense hiç şaşırmadım hatta yakında biteceğini bile tahmin ettim gamze özçeliğe yazık oldu zaten böyle saçma dizilerin ekranda ne işi var ben hala çözemedim bence geç alınmış karar daha ilk bölümde final yapması lazımdı

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bir kere izlemeyi denedim, oyuncu seçiminden mi, kurgusundan mı, bilemedim hiç sarmadı..
Bu sene en çok Kaçak dizisini tuttum.. Bence uzun zaman sonra gelen güzel dizilerden birisi olacak..

XTİMURX

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aslında kanal uymadı fatih dizisine kanal d bu dizi için yanlış seçim çünkü genelde kanal d yi izleyen grup biraz daha kendine solcu ve ulusalcı tabir eden bir kitle, bunlarda malum osmanlıyı pek sevmezler ondan dolayı fatih kanal seçimini yanlış yaptı birde tabi dizi de çok güzel olmamış bu da var.

:lol: tespite bak :D gülmekten yerlerdeyim şu an...

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
türkiye de sözde osmanlıcı görünüp paraları götürmek isteyen bir çok yapımcı varken çakma senaryolarla bu işler biraz zor..

elin adamı Person of Interest çeksin yada Amerika da kendi içlerinden terorist yaratsın hemde amerikan askeri ve müslüman olan ( Homeland )

hele hele ki Beyaz saray düştü diye bir film yapsınlar ki adamlar film senaryosunda bile beyaz sarayı kendi içlerinden bir hain e işgal ettiriyorlar.

biz aynısını yapsak senaryo olarak Çankaya köşkü yada Anıtkabir bombalansa işgal edilse hemen kıyamet kopar laiklik elden gidiyor vs. diye

biz Türkler asla ama asla dizi konusunda Amerikanın önüne geçemeyiz boşuna heveslenmeyelimde ...

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bence sende yanlış tespittesin kanald nin dizileri genelde uzun soluklu oluyor diğer kanallar gibi 10 bölüm sonra final yapmıyor ama nasıl olduysa bu fatih dizisini kitabına uyduramadılar sonuçta her dizi güzel olacak diye bir kaidede yok bazı oyuncuların çekimlerde kavga yaptığı bile söyleniyor bu demektir ki oyuncular diziyi kafalarında bitirmişler birde son birşey kanal d yi izleyenleri nasıl ve hangi mantıkla solcu ilan ettin çözemedim ben hala kanal izlemenin solculukla sağcılıkla ne alakası var

abays12

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Erken oldu. Bu ara Kanal D diziden yana şanslı değil gibi sanki

kaldirimli01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben işin sağcılık solculuk tarafında değerlendirmeyeyim de, işi siyasete dökmeyelim bu sitede ama siz demişsiniz ki nasıl sağcı nasıl solcu diye ayırım yapmışsınız diye bu ülkede RATING ölçüm şirketleri var onlar kanalların reklam alması için araştırma yaparlar halkın zengin,fakir ve ideolojik taraflarını da araştırırlar.bir de gerçek hayatta hiç görmediniz mi chp lilerin samanyolu,kanal7 gibi sağ kanallarını hiç izlemediklerini .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

:lol: tespite bak :D gülmekten yerlerdeyim şu an...

üzülüyorum güzel ülkemde böyle ülke gerçeklerinden habersiz yaşayanlara ondan dolayı ben gülmeyimde üzüleyim.:closedeyes:

XTİMURX

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben işin sağcılık solculuk tarafında değerlendirmeyeyim de, işi siyasete dökmeyelim bu sitede ama siz demişsiniz ki nasıl sağcı nasıl solcu diye ayırım yapmışsınız diye bu ülkede RATING ölçüm şirketleri var onlar kanalların reklam alması için araştırma yaparlar halkın zengin,fakir ve ideolojik taraflarını da araştırırlar.bir de gerçek hayatta hiç görmediniz mi chp lilerin samanyolu,kanal7 gibi sağ kanallarını hiç izlemediklerini .

üzülüyorum güzel ülkemde böyle ülke gerçeklerinden habersiz yaşayanlara ondan dolayı ben gülmeyimde üzüleyim.:closedeyes:

Kanal izlemenin sağcılıkla solculukla alakası yok bir kere. ;)
Yeri geliyor STV yeri geliyor Kanal D yeri geliyor Kanal 7 izliyorum...

hızıracil

Doçent
Reaksiyon puanı
4
fatih dizisinde istanbulun fethini anlatmadan direk enrikalara girersen olacağı bu

Reaksiyon puanı
16,128
en iyi kanal karton network abuk sabuk çizgi filmleri çıkart düzgün yayınları var ...