Yardım Fashion Unites for Türkiye

Ahmetyılmaz000

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen; Türkiye ve Suriye’deki onlarca ili etkileyen 7,8 büyüklüğündeki deprem, pek çok binanın yıkılmasına ve onbinlerce insanın hayatını kaybetmesine neden oldu. Şehirlerde yaşanan bu felaketten kısa ve uzun vadede en çok etkilenen gruplardan biri ise çocuklar oldu. Çocuklar için ne yapılabilir diye düşünürken çok güzel bir kampanya gördüm bugün. Turkuvaz Medya Grubu'na ait Vogue Turkiye dergisi, bu felaketin çocuklar üzerindeki sonuçlarına daha fazla dikkat çekmek ve UNICEF Türkiye ile bu çocukların iyileşmelerini sağlayacak uygulamaları hayata geçirmek amacıyla “Fashion Unites for Türkiye” kampanyası kapsamında yerel ve küresel moda endüstrisini güçlerini birleştirmiş. Yardım kampanyası, takipçilerini UNICEF Türkiye’ye bağış yapmaya davet ederek; dünyanın dört bir yanından fotoğrafçıların, modellerin, makyaj artistlerinin, ünlülerin ve fenomenlerin “Fashion Unites for Türkiye” tişörtleriyle çekimlerini 6 Mart itibarıyla sosyal medya hesaplarından paylaşmalarıyla başlayacak. Bu süreci omuz omuza birlikte atlatacağız. Çok güzel düşünülmüş bir proje olduğu kanaatindeyim. Umarım kısa sürede kampanya sonuçlarını verir ve biz de depremzede çocuklar umut olabiliriz...

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-03-09 at 16.56.57.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-09 at 16.56.57.jpeg
    138.9 KB · Görüntüleme: 43

sarileblebi

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Artam Antik, 13 yerli tasarımcının Vogue Türkiye'nin başlattığı "Fashion Unites for Türkiye" kampanyası için hazırladığı özel tasarımları 13-15 Mart 2023 tarihleri arasında online açık artırmayla UNICEF Türkiye yararına satışa sunuyor. Depremzede çocuklar için herkes el ele vermiş durumda. Gördüğümde çok gururlandığım bir girişim. Umarım çokça gelir elde edilir ve çocuklarımızın yüzü güler. Bizler de uzaktan da olsa böyle projeleri yaymaya çalışıyoruz ki güzellikler gizli kalmasın. :)