Fashion Design Portfolio

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UD5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UD5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Moda tasarim cizim,illustrasyon ve tasarimlarimi pdf dosyasi olarak nasil kaydedebilirim?Pdf olarak portfolyo olusturmak istiyorum.Cizimlerimin her biri ayri sayfalarda ve bunlari bir sekilde bir formatta (powerpoint??) birlestirip,cizimlerin arasina foto,yazi vs ekleyip sonra da pdf dosyasi olarak kaydetmem gerekiyor.Kisacasi moda tasarim portfolyosu olusturmak istiyorum.Nereden ve nasil baslayacagim malesef hic bir fikrim yok ve 1 hafta icinde de tamamlamam gerekli..
Konuyla ilgili bilgisi olup cevaplayan arkadaslar olursa cok sevinirim.
Tesekkurler.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Çizimlerini illustrator de yapıyorasn bu programla hepsini halledersin sn olarak save den pdf alabilirsin yok illustrator kullanmıyorsan..visio gibi programlarla çizim yapıyorsan ve sadece pdf yapmak istiyorum diyorsan cutepdf programını kullan ben genelde çizim için illustrator dergi broşür afiş vs türü işlerde indesing kullanır pdf olarak alır ffilme gönderirim bağımsız bir pdf yapmak içinde acrobat ı kullanıyorum

UD5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cizimlerimde hic program kullanmadim simdiye kadar,hepsi tamamen elle yapilan cizimler.tria markerla cizilen illustrasyonlar..Illustrasyonlar yaninda ilgili foto,eskiz ve yazilar eklemeyi planliyorum portfolyoya..Bu sekilde bir onerin ya da onerileri var mi?
ACIL yardima ihtiyacim var.
Tesekkurler...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Acrobat ile yaparsın ama yapabilecekmisin ?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Eğer resim dosyası ise veya bir şekilde Word'e falan atma şansın varsa çok kolay.

Farklı Kayde diyerek PDF seçeneğinden faydalanabilirsin.

Office 2010'dan ekran görüntüsü

resimv.jpg

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
powerpoint2007 sunumunu hazırla kaydederken farklı kaydet deyip pdf olaraka kaydede bilirsin..
79.jpg

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Bu arada ekranda da görüldüğü gibi Ezel izlediğim ortaya çıktı. Yalan olduk :D

UD5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Troy,vegaturk,redfoks cok tesekkurler..
Sanirim her bir cizimi tarayip jpeg kaydetmem gerekli ilk once..?Iyi fikir mi sizce?
vegaturk: acrobatla nasil yapabilirim?
Redfoks: cizim kalitesinin de bozulmamasi gerekiyor,powerpointten pdf e kaydedebiliyorum demek,iyiymis,bunun icin pc de acrobet reader programi yuklenmeli sanirim?
Troy: foto ve illustrasyonlari word e nasil atabilirim,Olur mu dersin?
Arkadaslar her birinize ayri ayri sordum,kusura bakmayin lutfen..Soru cevap seklinde cozmeye calismaktan baska da carem yok malesef,sizin yonlendirmelerinizle yapmaya calisacagim..Programlarla ilgili pek bir alakasiz oldugumu da anlamissinizdir sanirim :)) Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler..

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Troy,vegaturk,redfoks cok tesekkurler..
Sanirim her bir cizimi tarayip jpeg kaydetmem gerekli ilk once..?Iyi fikir mi sizce?
vegaturk: acrobatla nasil yapabilirim?
Redfoks: cizim kalitesinin de bozulmamasi gerekiyor,powerpointten pdf e kaydedebiliyorum demek,iyiymis,bunun icin pc de acrobet reader programi yuklenmeli sanirim?
Troy: foto ve illustrasyonlari word e nasil atabilirim,Olur mu dersin?
Arkadaslar her birinize ayri ayri sordum,kusura bakmayin lutfen..Soru cevap seklinde cozmeye calismaktan baska da carem yok malesef,sizin yonlendirmelerinizle yapmaya calisacagim..Programlarla ilgili pek bir alakasiz oldugumu da anlamissinizdir sanirim :)) Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler..

Önce dediğin gibi işleri taramaya başla ardından zengin metin belgesi aç windows 7 kullanıyorsan resim butona bas taramanı ekle yazılarını yaz sayfayı istediğin kadar yapabilirsin sayfa bitimlerinde aralara boşluk bırakırsın tüm sayfaların yaptıktan sonra dosya kaydet ve şu adrese gir http://www.doc2pdf.net/ açılan sayfada altta gözat butonunu göreceksin ona tıkla dosya seçmeni isteyecektir kaydettiğin dosyayı seç aç a tıkla ardından gözat butonun altında convert dokument butonuna tıkla senden dosya kaydetmeni isteyecek kaydetteğin dosya pdf olarak kayıt olcaktır

UD5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkurler,taramalara basliyorum,adobe indesign cs4 u de pc indirdim.Taramalar bitsin,yardim icin tekrar geri donecegim..