Farklı ve İlginç Bir Oyun : Surgeon Simulator 2013 Tanıtım

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Surgeon Simulator adlı oyunu sizlere tanıtacağım. Oyunda bir doktor olmamazıa rağmen açık kap ameliyata vs. yapıyoruz. Oyunun benim için gıcık bazıları içinse eğelence sebebi olan kısmı kontroller. Eğer oyunu indirip biraz oynamaya çalışırsanız kontrollerin zorluğunun farkına varacaksınız. Nasıl olurda zor olur diyip oyunu indirmeden yorum yapanlar için anlatayım. Alışık olduğumuz oyunlardaki gibi w - a - s - d tuşları ile ileri geri yapmıyoruz Q - W - E - R - Space tuşları ile karakterin parmaklarını kontrol ediyoruz. Zaten oyunu ilginç kılanda bu.

Oyunun Platformu :
PC
Oyunun Boyutu : 500 mb

Oyun içi görüntüler :

ss13_tf2_1.jpg

ss13_tf2_2.jpg

ss13_tf2_3.jpg

ss13_tf2_4.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Oyun Tanıtım Videosu :

[video=youtube;vXzi7_m7g70]http://www.youtube.com/watch?v=vXzi7_m7g70[/video]

Kaynak :

Surgeon Simulator 2013 ün Sitesi

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
buradaki adamlar bir oyunda mı ne vardı :D

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
buradaki adamlar bir oyunda mı ne vardı :D

allah allah ilginç :D hocam isterseniz bir indirip bakın şu oyuna adamın parmaklarını kontrol edicem diye canım çıkıyor masadaki herşeyi dağıttım telefon çalıyor bakıcam derken masada dosya bırakmıyorum :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
allah allah ilginç :D hocam isterseniz bir indirip bakın şu oyuna adamın parmaklarını kontrol edicem diye canım çıkıyor masadaki herşeyi dağıttım telefon çalıyor bakıcam derken masada dosya bırakmıyorum :D
farklı bir oyundu, o doktor masada yatana filan bişeyler yapıyordu vs vs. Komedi bişeydi videolarından anladığım. Şu an başka oyunlar var :D

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
farklı , ilginç , nadir , bilinmeyen , görülmemiş , saçma , güzel , zor , kolay , komik :D vs vs vs denilebilir hocam :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
kontoller çok kötü.. adamın göğüs kemiklerini kırana kadar ben kanser oldum

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
kontoller çok kötü.. adamın göğüs kemiklerini kırana kadar ben kanser oldum

oynuyomuydunuz yeni mi indirdiniz hocam ? aslında oyunun çok hayranı var dediğim gibi kontroller feci zor ya da kötü kişiden kişiye değişir ama oyunu çözdüğünüz zaman çok eğelenceli gibi duruyor (ben çözemedim) :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
oynuyomuydunuz yeni mi indirdiniz hocam ? aslında oyunun çok hayranı var dediğim gibi kontroller feci zor ya da kötü kişiden kişiye değişir ama oyunu çözdüğünüz zaman çok eğelenceli gibi duruyor (ben çözemedim) :D

3-4 hafta önce denemiştim, yarım saat uğraştım sonra da sildim :)