Merhaba,
İnternete giriş yaptığım "USRobotics 9105"e bağlı 3 bilgisayarar var. Bir porta da uzakta "Linksys Range Plus WRT110" bağlı. Linksys üsütünde de 3 PC var.
Robotics IP'si 192.168.1.1 bağlı olanlar kendi aralarında veri paylaşabiliyor. Linksys'in IP'si ise 192.168.0.1 buna bağlı PC'lerde veri paylaşabiliyor.
Fakat her iki guruptakiler bir biriyle bağ kuramıyor.
Robotics üstündeki bir makinada Mamp çalıştırıp 192.168.1.77 sabit IP ile Linksys üstündeki PC'ler tarafından görüntü paylaşımını sağladım. Yani tarayıcı üstünden makinamı (Robotics üstündeki) gördüler.
Linksys'ten firewall'u kapattım. IP'sini 192.168.1.2 yaptım internet kesildi.
Her iki guruptaki makinaları nasıl bir birine bağlarım.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Murat
İnternete giriş yaptığım "USRobotics 9105"e bağlı 3 bilgisayarar var. Bir porta da uzakta "Linksys Range Plus WRT110" bağlı. Linksys üsütünde de 3 PC var.
Robotics IP'si 192.168.1.1 bağlı olanlar kendi aralarında veri paylaşabiliyor. Linksys'in IP'si ise 192.168.0.1 buna bağlı PC'lerde veri paylaşabiliyor.
Fakat her iki guruptakiler bir biriyle bağ kuramıyor.
Robotics üstündeki bir makinada Mamp çalıştırıp 192.168.1.77 sabit IP ile Linksys üstündeki PC'ler tarafından görüntü paylaşımını sağladım. Yani tarayıcı üstünden makinamı (Robotics üstündeki) gördüler.
Linksys'ten firewall'u kapattım. IP'sini 192.168.1.2 yaptım internet kesildi.
Her iki guruptaki makinaları nasıl bir birine bağlarım.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Murat