16Çetinarda16
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Yurtiçi ve yurt dışı telefonun farkı varmı
Yurt dışından alırsan vergisi var bide kayıt yaptırman lazım.Yurtiçi ve yurt dışı telefonun farkı varmı
Yurt dışından getirip ucuz satıp kaudini kendi yapanlar var onlarda bı sikinti olurmu ( güncelleme falan alırmı)Yurt dışından alırsan vergisi var bide kayıt yaptırman lazım.
Güncelleme konusunu hiç bilmiyorum.Yurt dışından getirip ucuz satıp kaudini kendi yapanlar var onlarda bı sikinti olurmu ( güncelleme falan alırmı)
Bilen varsa yardımcı olabilirmiGüncelleme konusunu hiç bilmiyorum.
İmeisini kendi kullanmadığım telefonun kini attirsam sorun olurmuGüncelleme sıkıntısı olmaz ama IMEI kopyalama ile yapıldı ise başınıza iş açılabilir. Yasadışı çünkü.
Şimdi konu eğer imei attırmaya gelirse konuyu kapatırım. Yasadışı yolların forumda yeri yok.İmeisini kendi kullanmadığım telefonun kini attirsam sorun olurmu
PekiŞimdi konu eğer imei attırmaya gelirse konuyu kapatırım. Yasadışı yolların forumda yeri yok.
Alır benim telefonda Xiaomi ve alıyor güncelleme. Ve bir fark olmuyor yani aynısı sıkıntı yaşamazsın?Yurt dışından getirip ucuz satıp kaudini kendi yapanlar var onlarda bı sikinti olurmu ( güncelleme falan alırmı)