Kesinlikler fark yok Windows 7'nin şuan satılıdğı Build 7600.16385 tir.Build numarasının değişme meselesi de gizli güncellemelerle olur bu güncellemeler sonradan açılacaktır.Build farkı. Nette gezenler 7600.16385. Resmi olarak çıkan 7600.20510 gibi birşeydi.
Çok fazla değişiklik yoktur büyük ihtimal ama yinede sıfırdan formatlamak isteyenler için (benim gibi) son build i kurması daha faydalı tabi. Kurmuşken en iyisini kuralım.
Belli olmaz Microsoft bu betalarda bilerek açık vs... bırakmıştır![]()
Sen ya hayatında bir şey görmedin yada safsınaz önce bir aydır kullandığım win7 (buradaki liklerden indirip kurmuştum.) everest programında vista olarak görünüyor.
![]()
![]()
![]()
Demekki tanıyormuş öbür arkadaşımız farklı bir sürüm kullanıyor her halde
Sen ya hayatında bir şey görmedin yada safsın
Everestin Tam olarak Windows 7 desteği var mı sana soruyum sende cevapla.
Kardeşim kafa basmıyor her halde hiç bir farkı yok torrentdeki 7600 ilewindows 7 7600 dan sonra 22 ekimde piyasaya sürülen versiyonu kurdum ben bir farklılık göremedim gördüğüm tek fark sistemi kurduktan sonra kullanıcı hesabı denetinini kapatsam dahi bazı programların kurulumunda bunun için yönetici izni almalısınız şeklinde uyarılar çıktı
Her konuşmaya girme lütfen problemimizi özelden halledelim tekrar lütfengene mi sen kardeşim sen düzgün konuşmayı öğrenemeyecekmisin senin kafanı örümcek ağları sarmış sana ne oluyor ya anlamadım senin derdin ne benle ilgili bir problemin mi var senin
GalibaAlmi gerginliğin başına bela olacak. Demedi deme.
Biraz dento gibi üyeleri görünce geriliyorum.Çünkü bu forumda olan konuları başka bir versiyonu ile anlatıyor.Hadi bir upload'u olsa anlıcam amarelax almi relax papatya çayı iç harbi sakinleştiriyo kendimden biliyorum
yada ık bi hava al foruma girme bi süre oksijen iyi gelir insana
7600 versiyonu ile 22 ekimde çıkan arasında fark yok 22 ekim resmen raflarda yer aldığı tarihtir