• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Fareme ne yaparlar sizce

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peter

Dekan
Emektar
2008 Aralıkta forumdaki arkadaşların da onaylayıp tavsiyesinde bulunduğu Microsoft 3000 mouse yi almıştım Aralık ayında
Çarşamba gününden beri ortadaki scroll düğmesi dönmemeye başladı.
Bende direk aldığım tekno markete götürüp verdim adını vermiyeyim reklam olmasın.
Orada servise gönderip baktıracaklarını söylediler.
Sizce ne yaparlar bana yenisini gönderirler mi ¿ Yoksa tamir edip verirlermi :wassat:
Ben çoğunlukla yenisini vereceklerini sanıyorum çünkü scroll mekanizmasına ulaşmak için farenin sökülmesi gerek e farede dışında kauçuk kaplı vidasız bişi olduğundan sökülmeyeceğini düşünüyorum.
Sizce ne yaparlar fareme ¿
015381z.jpg

sorun bulunamadı der bozuk bozuk yollarlar benim yazıcıya öyle yapmışlardı:)

Kedilere verirler. :D

Fareleri genelde yenisi ile değiştiriyolar :)

Ben de Kipa' dan ayıplı olarak aldığım HP fotoğraf makinemi, aldığımın ertesi günü götürdüm. Kipa aracılığıyla servise gönderildi. Geldiğinde raporda herhangi bir arızanın bulunmadığını yazmışlar. Üstüne üstlük alt taraftaki vidalardan teki kaybolmuş, yerine HP etiketi yapıştırmışlardı. Sorunu da ışık kaynaklarına tuttuğunuzda fotoğrafta dalgalanmalar meydana geliyor idi. Yani güzel bir gün batımı/doğumu fotoğrafı çekemeyecek olmamdı. Üstüne basa basa not aldırdım sorunu.. Ama bir şey değişmedi.. Ha değişti vidası eksik geldi.. Türkiye' de malesef servisler çok kötü işliyor.. Bu da marka imajlarını kötü yönde etkiliyor ama nedense şirketler pek umursamıyor.. :) Umarım Microsoft ilgili hassasiyeti gösterir de, mouse' nuzu değiştirir..

Tamir eder gönderirler bence. En kötü ihtimal garanti dışı der geri gönderirler. En gicık durum ise çalışmayan ürünün onarıldı diye geri gönderilmesi.

En gicık durum ise çalışmayan ürünün onarıldı diye geri gönderilmesi.
Bende bu olayı çok yaşadım pc'mde aynı sorun oldu + 80 tl vermiştim bi format için adamın bana verdiği cevap :
- Siz güzel format atamamışsınızdır biz güzel attık formatı.
Neyse Allah büyüktür deyip bundan da ümit kesmiyoruz.
En az 2 hafta en fazla 90 gün içinde vermiş olduğunuz tel. numarasına sms gönderilecektir dediler değerli Gold Bilgisayar yetkilileri
Ayrıca aldığım yerin adınıda vermiş oldum :sweatdrop:

Edit ^^:

Tamir eder gönderirler bence.
Adam son şakasınıda yaptı gitti ya :D:D:D:D:D:D:D:D

Dedikleriniz doğru valla ne diyim bizim televizyonda çalışmıyordu bozuluyordu 4 kere aynı sorun oldu gönderdik yaptık dediler 1 ay sonra aynı sorun garanti süresi de bitti 2 yıl garantisi mi ne vardı 5 kere aynı sorun gerisi de başka sorunlar nedeniyle gitti servise çok kötü bunlar.Birde peter başlığın bana komik geldi fareme ne yaparlar benim aklıma ilk kaçırdılar tutukladılar gibi şeyler geldi ama saçma oldu yani.Fareni verirler kocaya en iyisi o.:DYa da Alianın dediği gibi olmassa kedilere verirler.

Ya en az 2 hafta sonra size sms göndercez dediler o kafama takıldı.
2 hafta beklenirmi 1 fare için ya :D

Ben çoğunlukla yenisini vereceklerini sanıyorum çünkü scroll mekanizmasına ulaşmak için farenin sökülmesi gerek e farede dışında kauçuk kaplı vidasız bişi olduğundan sökülmeyeceğini düşünüyorum.

Demişsin ama Vidalıdır çoğu...:)

Demişsin ama Vidalıdır çoğu...:)
Yok abi valla vidasız
bak şu kenarı siyah olan kısım kauçuk

img_58171_microsoft-wireless-mouse-3000.jpg

Aynen yine siyah olan kısım kauçuk
MSBX300001.jpg

İşte buda altı
268421275_f31385bb89.jpg

peter bana yenisini göndermişlerdi
sana da muhtemelen yenisini gönderirler.
o kauçuk parça dönmeyi engellediği için koparmıştım
sonra başka bi arızadan servise gönderdim

1 aydan fazla beklersin...
her aradığımda "ürün ithalatçı firmada" diyorlardı

ayrıca içi açılabiliyor onların

peter bana yenisini göndermişlerdi
sana da muhtemelen yenisini gönderirler.
o kauçuk parça dönmeyi engellediği için koparmıştım

1 aydan fazla beklersin o ayrı...
her aradığımda "ürün ithalatçı firmada" diyorlardı
ayrıca içi açılabiliyor onların
Bakalım sms ne zaman gelecek telefona :happy:
Eskiden ben böle bişi görmemiştim şimdi sms devrini çıkarmışlar :pinch:

sms falan göndermemişlerdi bana
amele gibi bana arattırıyolardı :D
nerden aldığını özel mesajla göndersene bana
merak ettim

vidaları etiketlerin altında ;)
Anaa :D
Ben o kadar aradım bulamadım be :D:D
Ayrıca daha önce belirttim Gold Bilgisayar - Bahçelievler şubesinden aldım ;)

Bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Çıkarsa da dava ederim bilmemne diyerek bağırıp çağır hemen müdüre aktarsınlar o da değiştirtsin :)

Git yenisi al 60 tl etmeyen şeyin peehhh
:sweatdrop: 60 tl verecek kadar tuzum kuru değil ;):D
Bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Çıkarsa da dava ederim bilmemne diyerek bağırıp çağır hemen müdüre aktarsınlar o da değiştirtsin :)

İstesemde yapamamki :D
elime yüzüme bulaştırıp kalkarım :D
Söktüğüm için tecrübe ile sabittir...:wheelchair:

Gelince bakıcam vida yeri varmı :D

Bu konuyu yukarılarda ne zaman görsem''hay senin farene'' diye geçiriyorum içimden:D

Bunlardan bi tane parçaladım vidası var biliyorum :D