Faremde sorun var ?

Arctech

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Selamlar,yaklaşık 11 ay önce mediamarkttan razer deathadder elite satın aldım,ve şuan arada sırada sağ tuşu 2-3 kere basıyor kendi kendine.Ekipmanlarımı hor kullanmam,temiz kullanırım.Çarpa çarpa mouse kullananlardan değilim.Ve şunu fark ettim önceki mouse'larımın hepsi ya sağ tuş ya sol tuş'un 2-3 kere basması sonucunda bozuldu.Yani Soracağım asıl şey bilgisayardan kaynaklı olabilirmi,5-6 tane mouse kullandım aynı bilgisayarda ve hepsinin tuşları 2-3 kere basımdan bozuldu.Bilgisayarımla alakası var mıdır ?

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Ben sanmıyorum bilgidayarla alakalı olduğunu, başka bir bilgisayarla test edebilirsiniz, eğer aynı soun devam ederse garantiye gondermek en iyisi olacaktır.

Arctech

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Ben sanmıyorum bilgidayarla alakalı olduğunu, başka bir bilgisayarla test edebilirsiniz, eğer aynı soun devam ederse garantiye gondermek en iyisi olacaktır.
cevabın için teşekkürler,şuan başka bir bilgisayarda test etme imkanım yok,garantiye göndermek içinde korona virüs olaylarının biraz dinmesi lazım lakin aldığım yer şuan kapalı