bdco dedi ki:eee hiç inemezki o zaman hep değişirse
Troy dedi ki:bdco dedi ki:eee hiç inemezki o zaman hep değişirse
flashget, arada bağlantın kopsa da daha sonra indirmeye devam eder.
bu hatanın nedeni de bundan kaynaklanabilir. yani sen pc başında değilken bağlantı kopmuştur. o arada o adrese sadece bir kişi bağlanabilir. bağlantı koptuğunda da adres değişiyor zaten hemen. flashget ise o adresi arayıp durur ama nafile.
o nedenle benim sana tavsiyem, normal tarayıcının download'ından indir.
neden?
flashget bağlantıya asıldığında bazen modem kaldıramayabiliyor. en azından bizimkisi öyle. 8 mbit'lik hızı her zaman kaldıramayabiliyor ve bağlantı gidiyor.
bir de flashget, dosyaya parça parça bağlandığı için de son parçada kötü bir sürprizle karşılaşabilirsin.
biraz uzun olacak ama bana sorarsan normal tarayıcı üzerinden download et.
oBsCuR HoMmE dedi ki:Dostum sana önerim internetten oyun indirme !!!
Hem gördüğün gibi pek çok sorunla karsılasıyorsun hemde kotalıysan cebine yazık oluyor.Birde zaman sorunu cabası.Git bir dükkandan al 10 dakkada yükle oyna...Ne senin başın ağrısın nede bizim ;D :]
Troy dedi ki:oBsCuR HoMmE dedi ki:Dostum sana önerim internetten oyun indirme !!!
Hem gördüğün gibi pek çok sorunla karsılasıyorsun hemde kotalıysan cebine yazık oluyor.Birde zaman sorunu cabası.Git bir dükkandan al 10 dakkada yükle oyna...Ne senin başın ağrısın nede bizim ;D :]
Bir moderatörün yapmaması gereken bir tavsiye![]()
bdco dedi ki:Obscure Özür diledim bi cevap ver yav kızma bana hakkaten art niyetim yoktu.Burda oyun al denince akla ilk korsan gelirde