Harley Quinn❖
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Technopat'ın videosunda ki hata raporu oluşturmayı yaptım ama sonrasında hatayı bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Açılırken hata mı veriyor ? ayrıca sistem özelliklerinizi de belirtirseniz işimiz daha kolay olurTechnopat'ın videosunda ki hata raporu oluşturmayı yaptım ama sonrasında hatayı bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Sistem 1650Ti - i5 10200H - 16 GB ram - 1 TB SsdAçılırken hata mı veriyor ? ayrıca sistem özelliklerinizi de belirtirseniz işimiz daha kolay olur
Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi?Sistem 1650Ti - i5 10200H - 16 GB ram - 1 TB Ssd
Oyunu oyna dediğimde bu küçük ekran çıkıyor ve ondan sonra kapanıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 165125
Denedim hocam.Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi?
Her hangi bir dosya yükledi mi? Çoğu kişide dosyaları doğrulamak ya da oyunu yeniden indirmek işe yaramış.Denedim hocam.
Herhangi bir dosya görmedim ben. Ancak oyunu tekrar indirebilirim. Tekrar indirip geliyorum.Her hangi bir dosya yükledi mi? Çoğu kişide dosyaları doğrulamak ya da oyunu yeniden indirmek işe yaramış.
Hocam sildim yükledim olmadı.Her hangi bir dosya yükledi mi? Çoğu kişide dosyaları doğrulamak ya da oyunu yeniden indirmek işe yaramış.
Biraz alakasız olacak ama kaç gb oyun 1 saat olmamış ne ara yükledinizHerhangi bir dosya görmedim ben. Ancak oyunu tekrar indirebilirim. Tekrar indirip geliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sildim yükledim olmadı.
Hocam kaç mbps ye denk geliyor bilmiyorum ama 120 ila 100 mb/s indirme hızım var.Biraz alakasız olacak ama kaç gb oyun 1 saat olmamış ne ara yükledinizDriverlar güncel mi? Oyunu yönetici olarak başlatmayı deneyin.
eğer güncellemeden sonra olduysa bir sonraki güncellemeyi beklemenizi öneririm. Paket olarak ne kullanıyorsunuz 1 gb/s mi ?Hocam kaç mbps ye denk geliyor bilmiyorum ama 120 ila 100 mb/s indirme hızım var.
Driverlar güncel. En son dün güncelledim. Far Cry 6 yı da dün güncelledim. O güncellemeden sonra açılmadı.
Mecbur güncellemeyi beklicez çözemedim.eğer güncellemeden sonra olduysa bir sonraki güncellemeyi beklemenizi öneririm. Paket olarak ne kullanıyorsunuz 1 gb/s mi ?