Yardım Far Cry 6 Açılmıyor

Harley Quinn❖

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Technopat'ın videosunda ki hata raporu oluşturmayı yaptım ama sonrasında hatayı bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Technopat'ın videosunda ki hata raporu oluşturmayı yaptım ama sonrasında hatayı bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

Açılırken hata mı veriyor ? ayrıca sistem özelliklerinizi de belirtirseniz işimiz daha kolay olur

Harley Quinn❖

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Açılırken hata mı veriyor ? ayrıca sistem özelliklerinizi de belirtirseniz işimiz daha kolay olur
Sistem 1650Ti - i5 10200H - 16 GB ram - 1 TB Ssd

Oyunu oyna dediğimde bu küçük ekran çıkıyor ve ondan sonra kapanıyor.

1637138138345.png

Harley Quinn❖

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Her hangi bir dosya yükledi mi? Çoğu kişide dosyaları doğrulamak ya da oyunu yeniden indirmek işe yaramış.
Herhangi bir dosya görmedim ben. Ancak oyunu tekrar indirebilirim. Tekrar indirip geliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her hangi bir dosya yükledi mi? Çoğu kişide dosyaları doğrulamak ya da oyunu yeniden indirmek işe yaramış.
Hocam sildim yükledim olmadı.

Son düzenleme:

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Herhangi bir dosya görmedim ben. Ancak oyunu tekrar indirebilirim. Tekrar indirip geliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sildim yükledim olmadı.
Biraz alakasız olacak ama kaç gb oyun 1 saat olmamış ne ara yüklediniz :D Driverlar güncel mi? Oyunu yönetici olarak başlatmayı deneyin.

Harley Quinn❖

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Biraz alakasız olacak ama kaç gb oyun 1 saat olmamış ne ara yüklediniz :D Driverlar güncel mi? Oyunu yönetici olarak başlatmayı deneyin.
Hocam kaç mbps ye denk geliyor bilmiyorum ama 120 ila 100 mb/s indirme hızım var.
Driverlar güncel. En son dün güncelledim. Far Cry 6 yı da dün güncelledim. O güncellemeden sonra açılmadı.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Hocam kaç mbps ye denk geliyor bilmiyorum ama 120 ila 100 mb/s indirme hızım var.
Driverlar güncel. En son dün güncelledim. Far Cry 6 yı da dün güncelledim. O güncellemeden sonra açılmadı.
eğer güncellemeden sonra olduysa bir sonraki güncellemeyi beklemenizi öneririm. Paket olarak ne kullanıyorsunuz 1 gb/s mi ?