Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler FC3ü torrentten indirip yükledim fakat oyunda save yaptı diyor ama cıkıyorum oyundan tekrar giriyorum save yapmamış oluyo bu sorunu çözebilen varmı ?
arkadaşlar bende save i programdata/orbit/46 içine yapıyor. problemin oradan olduğunu düşündüm ve orbit dosyasını belgelerime taşıdım(kes yapıştır olarak). o şekilde denedim olru. daha sonra oyunu sildim. ve reloaded sürümünü yükledim. tekrar save sorunuyla karşılaşınca aynı işlemi yaptım. yani programdata/orbit (yani save dosyası) nı belgelerime taşıdım(kes yapıştır olarak). oyuna girip save yapıp oyundan çıkıp tekrar girince new game seçeneğinin geldiğini gördüm ve baktım ki program data içerisinde kendisi orbit dosyası oluşturmuş. yani sorun program data da oluşturmasında. save dosyası belgelerimde olunca bi problem olmuyor. benim yardım istediğim konu program data yerine belgelerime save yapmasını nasıl sağlayabilirim?