Far Cry 2 Artık Daha Anlaşılır

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
İngilizce'de yazılanları, konuşmalardan daha kolay anlıyorsanız, Ubisoft firması oyunlardan çok daha fazla keyif almanızı sağlayacak bir adım atıyor.

Fransa merkezli oyun firması Ubisoft, hem işitme engellilere, hem de yazın dilini daha iyi anlayanlara kolaylık sağlaması açısından kendi geliştirdiği tüm oyunlara altyazı seçeneği ekleyeceğini açıkladı. Esasen firmanın daha önceden de yaptığı engellilere yardım amaçlı bu adım, yabancı dildeki yazıları anlayıp konuşmalarda güçlük çeken oyuncuların da hayli işine yarayacak. Altyazılı çıkacak ilk oyunlar ise Far Cry 2, Prince of Persia ve Shaun White Snowboarding olarak planlanıyor.

far-cry-2.jpg

far-cry-2.jpg

Bilgi İçin: Ubisoft
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

atacalipso

Doçent
Reaksiyon puanı
0
nihayet ya, çok iyi bir karar ve tabi bunun bir diğer anlamıda şu ki, artık türkçe altyazı ile oynama imkanımız da olacak. bence kilit bir karar...

blogcu46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkçe varmı? Yokmu? Bence belli değil her hangi bir şekilde belirtilmemiş!!!

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Altyazı güzel olur.Birde şu kahraman müdahale etselerdi iyi olurdu.İlk oyundaki kahraman daha bir karizmaydı bu adamın orman kaçkını gibi bir hali var.

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Çok sevindim. Çünkü ben işitme ve konuşma engelliyim. iyi çok şükür. ama türkçe olursa daha çok güzel olur. inş.

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Belirtilmesine geek yok,bizimkiler türkçe dil paketi hazırlarlar...

O pek belli olmaz arkadaşım. Açılamıyacak bir dosya formatında olursa alt yazının dosyası. Türkçe dil paketi yapılamaz.

Bir çok oyun ve programları türkçe yapmak isteyip de yapamama durumu olabiliyor.Mesela kimi programın dil dosyasını açtınızda bir sürü karışık rakam kelime görüyorsun ve o tür olan oyun ve programların dillerini çeviremiyorsun
Kimi dil dosyasınıda hiç açamıyorsun. Kimide dll formatında olabiliyor

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
O pek belli olmaz arkadaşım. Açılamıyacak bir dosya formatında olursa alt yazının dosyası. Türkçe dil paketi yapılamaz.

Oyun Düzenleme programları ile bu iş yapılır.. Arkadaşımla ben önceden Age Of empires oyunun yarısını (misal görev açıklamaları ingilizceydi) Türkçeye çevirip oynamıştık..