Fantezi filmleri

Bu konuyu okuyanlar

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
Fantezi filmleri

Sinemada 'erotizmin sınırlarlarını zorlayan' ama uç noktalarda bile estetik görüş taşıyan bu filmleri izleyebilirsiniz!

calinmis-guzellik--stealing-beauty_2219079.jpg


Çalınmış Güzellik / Stealing Beauty

Gennelikle Liv Tyler'ı gözler önüne seren bu filmde masumiyet ve onu bilerek isteyerek teslim edilmesi konu ediliyor. Bu teslimiyetin tek sebebinin 'aşk' olduğu gerçek.

sekreter--secretary_5150154.jpg


Sekreter / Secretary


Maggie Gyllenhaal'ın canlandırdığı bir sekreter (akıl hastanesi geçmişi olan) ve ondan yaşça büyük takıntılı patronu (James Spader) arasında yaşanan, fazlasıyla dengesiz, duygusuz ve sert seks ilişkisi üzerine kurulu olan film. Neyse ki, sonlara doğru işin içine duygusal bir bakış açısı da katılıyor.

pariste-son-tango--last-tango-in-paris_8181930.jpg


Paris'te Son Tango / Last Tango in Paris

Marlon Brando ve Maria Schneider'in canlandırdıkları ve aralarındaki büyük yaş farkına dikkat çeken film, ruhları bir başkasına ait iki insanın birbirilerinin isimlerini dahi bilmezken nasıl sevişebileceklerini görmek isteyenler için şahane

kama-sutra-a-tale-of-love_8185974.jpg


Kama Sutra: A Tale of Love

Yönetmeni Mira Niar'in ülkesini terk etmesine neden olmuş, birçok yerde yasaklanmış olan film, Kama Sutra felsefesini iki kız kardeşin öyküleri üzerinden anlatıyor. Ayrıca Lost dizisinin Sayid Jarrah karakterini canlandıran Naveen Andrews'un da bu filmde rol aldığını belirtelim.

sevgili--lamant_4065643.jpg


Sevgili / L'Amant

Erotizmin sınırlarını zorlayan ama anlatım tarzındaki yüksek estetik görüşünden dolayı da asla pornoya kaymayan bir film. Başrol oyuncusu Jane March'ın film sırasında kameralar önünde bekaretini gerçekten kaybettiği ve bunu isteyerek yaptığı da film hakkında ilgi çekici spekülasyonlardan biri. Kaçırmak ayıp olur.

9-bucuk-hafta--9--weeks_6520734.jpg


9 Buçuk Hafta / 9 ½ Weeks

Seksi ve başarı iş adamının (Mickey Rourke) sanat galerisinde asistan olarak görev yapan büyülü sarışını ( Kim Basinger) baştan çıkarttığı ve onu türlü fantezilerine alet ettiği bir hikaye (ki kadın filmin sonunda, tabir-i caiz ise, 'müptela' hale geliyor).

tuval-bedenler--pillow-book_1663233.jpg


Tuval Bedenler / Pillow Book

Uzak Doğu usulü aşk sanatı. Şiirlerin vücutlara yazıldığı film, erotik ve entelektüel çekiciliğin uç noktalarının anlatıldığı karmaşık bir film. Ewan McGregor'ın başrolde oynuyor.

 

Lhuki

Asistan
Katılım
7 Ekim 2010
Mesajlar
312
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
sekreteri izlemiştim fena değil
 
Üst