Galaxtus
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Öncelikle merhabalar. Yakın zamanda hilesiz rekabetçi oynamak için Faceit denilen bir şey duydum. Çalışma mantığı nedir ? Şimdiden teşekkürler.

CS:GO'nun rütbeye göre eşleştirme sisteminin aynısı. Sadece CS:GO içinde rütbeniz artmıyor FaceIt'in içinde artıyor ve daha düzgün ve adaletli işliyor. Hileleleri tespit etmeleri harici bir anti-hack kullandıklarından dolayı çok daha kolaylaşıyor ve hileler sistemlerinden kalıcı olarak banlanıyor. Bu sayede oyuncular daha az hile ile karşılaşıyor ancak ben kullanmayı pek önermem. Paralı sürümünü kullanmazsanız sunucularında çok ping oluyor. (ama 128 tick) Oynanmayacak seviyedeydi ben oynarken. Belki düzelmiştir.Öncelikle merhabalar. Yakın zamanda hilesiz rekabetçi oynamak için Faceit denilen bir şey duydum. Çalışma mantığı nedir ? Şimdiden teşekkürler.![]()
Gayet güzel özetlemişsiniz. TeşekkürlerCS:GO'nun rütbeye göre eşleştirme sisteminin aynısı. Sadece CS:GO içinde rütbeniz artmıyor FaceIt'in içinde artıyor ve daha düzgün ve adaletli işliyor. Hileleleri tespit etmeleri harici bir anti-hack kullandıklarından dolayı çok daha kolaylaşıyor ve hileler sistemlerinden kalıcı olarak banlanıyor. Bu sayede oyuncular daha az hile ile karşılaşıyor ancak ben kullanmayı pek önermem. Paralı sürümünü kullanmazsanız sunucularında çok ping oluyor. (ama 128 tick) Oynanmayacak seviyedeydi ben oynarken. Belki düzelmiştir.