Facebook'tan iki yenilik daha!

Bu konuyu okuyanlar

deatmania

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2009
Mesajlar
12,999
Reaksiyon puanı
62
Puanları
48
En sık kullanılan sosyal paylaşım ağlarından biri olan Facebook, iki önemli yeniliği hizmete sokmaya hazırlanıyor.

310520121746032561689_2.jpg


Facebook, sayfalarına getirdiği iki önemli yenilikle sayfa yöneticilerinin işlerini kolaylaştırmayı hedefliyor. Artık yöneticiler farklı yetki derecelerine sahip olabilecek.Facebook sayfaları, gerek büyük markalar, gerekse düzenli paylaşım yapan gruplar için son derece önemli bir mecra. Facebook da bu önemin farkına varmış olacak ki sayfalar için iki önemli yeniliği hizmete sokma hazırlığında.

Facebook sayfalarındaki en büyük sorunlardan bir tanesi yöneticilerin yetki derecelerinin olmamasıydı. Artık Facebook sayfanız için 5 farklı yetki derecesi belirleyerek yöneticilerin de yetkilerini kısıtlamak mümkün.

Facebook'un hizmete sokmaya hazırlandığı bir diğer önemli yenilik ise ileri tarihe post atabilmeyi mümkün kılıyor. Bir ileti gönderirken sol altta yer alan saat ikonuna tıklayarak gönderinin yayınlanmasını istediğiniz zamanı (maksimum 6 ay olmak üzere) detaylı olarak belirlemek mümkün. Bu özellik, sık paylaşım yapan Facebook sayfalarının yöneticilerinin işlerini bir hayli kolaylaştıracak gibi görünüyor.

Facebook, böylelikle sayfalarının yönetimini bir adım daha kolaylaştırmış oldu. Özellikle milyonlarca hayranı olan sayfalar için yönetici yetkilendirilmemesinin olması, önemli bir güvenlik sorunu teşkil ediyordu.



Kaynak
 

Aksunguuur

Doçent
Katılım
9 Mayıs 2012
Mesajlar
623
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Ne yaparsa yapsın Facebook'un eski önemi kalmadı diye düşünüyorum..
 

Karargaht

Müdavim
Katılım
14 Kasım 2007
Mesajlar
9,235
Reaksiyon puanı
112
Puanları
63
Düşüşe geçen bir trend'in ilk çırpınışları.. .
 

SwateR

Müdavim
Katılım
19 Nisan 2009
Mesajlar
10,201
Reaksiyon puanı
662
Puanları
113
Şu reklam olaylarından o kadar bıktım ki 2 gün önce hesabımı silmeye aldım.

İyice saçmaladılar artık. 4-5 aydır oynadığım oyun vardı ondan bile soğudum. Alsınlar artık ne ekliyorlarsa ne reklam yapıyorlarsa yapsınlar :mad:
 
Üst