emretanriverdi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Yorum yazmaya çalıştığımda bu resimdeki hatalar geliyor. Bu hata neden geliyor ve nasıl düzeltilir ?
Engel yemişsin. Bir süre daha yorum atamazsın . Bende de olmuştu bir ara . Farklı bir tarayıcı kullanarak faceye gir ve yorum yapmayı dene.Yorum yazmaya çalıştığımda bu resimdeki hatalar geliyor. Bu hata neden geliyor ve nasıl düzeltilir ?
Denedim aynı. Peki ne zamana açılır ve niye engel yedim ben ?Engel yemişsin. Bir süre daha yorum atamazsın . Bende de olmuştu bir ara . Farklı bir tarayıcı kullanarak faceye gir ve yorum yapmayı dene.
Olabilir bazı şerefsizler yorumumu şikayet etmiş olabilirler :cursing:Bana da sayfa beğenme engeli koymuşlar. Birileri tarafından şikayet edilmekten kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
engel kalkmadı yaniBende 2-3 hafta öncesine kadar sayfa beğenmeye çalıştığımda engelin kalkma tarihi yazıyordu, şimdi denedim artık yazmıyor.
ya dün bi durum altında sohbet vardı 1den 5 e kadar yorum yazdım kötü bişeyde yazmadım neden ceza geldikiEylül'ün bilmem kaçı yazıyordu. Kalkmadı tabiî ki.
Engel yemişsin. Bir süre daha yorum atamazsın . Bende de olmuştu bir ara . Farklı bir tarayıcı kullanarak faceye gir ve yorum yapmayı dene.
Bana da olmuştu daha önce başka tarayıcıdan girip yorum atabiliyordum ve hesabım engellenmemişti o yüzden söyledimTarayıcıya değil bulunduğu hesaba engel gelir. Sürekli tekrarlanırsa hesabı tamamen kaybedebilir arkadaş.
Bana da olmuştu daha önce başka tarayıcıdan girip yorum atabiliyordum ve hesabım engellenmemişti o yüzden söyledim