Facebook'ta mesaj silmek (Yeni mesajlaşma sistemine göre)

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Yeni mesajlaşma sistemiyle beraber , çok önce sohbet penceresindeki (chat bölümü) dahi mesaj olarak saklanmaya başladı. Özellikle çapkınlar başta olmak üzere , profiline başkalarının göz gezdirme ihtimali olanlar endişeli. :D Bu yeni mesajlaşma göre , mesajlar nasıl silinir onu anlatmaya çalıştım. İyi seyirler.:cool:

[FLASH]http://blip.tv/play/AYLA_RcA" type="application/x-shockwave-flash" width="720" height="606" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" [/FLASH]​

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
mesajların bir kapasitesi var mı facebookta ? Hiç silmedim şimdiye kadar da ondan soruyom :D

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Bilmiyorum dostum.

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ellerin dert görmesin hocam, mesaj kutusunu temiz tutan biri olarak ben de bunu arıyordum :) çok saçma olmuş bu yeni hali...

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yok hocam ya, selam bile verilse direk mesajlara kaydediyor. Arada organizasyon fln düzenleyince karman çorman oluyor mesajlar aradığını bulamıyorsun :) ayrıca çapkınlık yapsam benden başka kimse göremez mesajlarımı :D

temppp

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar benim facebook hesabım hala eski sisteme göre. yeni sisteme geçmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim ?

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Dostum bence geçme ama yine de sen bilisin. Ben nasıl geçtim hatırlamıyorum , facebook kendi soruyordu galiba ya da kendi kendine oluyordu tam hatırlamıyorum.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
çok sağol arkadaşım.epey işime yaradı :D

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Videoyu göremeyenler DNS değiştirsinler. Kaset olaylarından sonra site geçici olarak tedbir amaçlı erişime kapatılmış.DNS değiştirerek videoyu seyredebilirsiniz. Buna rağmen göremiyorsanız bilgisayarınızda flash player eksiktir.

ensar_yasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya yaklaşık bir seneden beri faceden msj silmedim galiba bin kişiden fazla kişi var msj kutumda ve hepsini silmek için hepsine ayrı ayrı girmek zorunda kalıyorum bütün msjları eski sistemdeki gibi tek tek silme şansım varmı lütfen yardım edin yoksa bu şekilde silmeye çalışırsam bir hafta bilgisayarın başından kalkmamam gerekecek

bentekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaw benim buna çok ihtiyacım var ama videoyu izleyemiorum neden aceba...

Reaksiyon puanı
2,148
ben izleyebiliyorum büyük ihtimal dns değiştirmen gerekiyor arkadaş bi çok kez söylemiş

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Facebook mesajlarınızı kısa yoldan silme yöntemini anlatıyorum daha demin kendim yaptım.

Mesajlara giriyoruz ve bütün mesakları arşivle diyoruz zaten çok kolay bi tıkla oluyor.

ardından http://userscripts.org/scripts/show/108905 bu eklentiyi kuruyoruz tarayıcımıza. Kurduktan sonra tarayıcı kapatıp açın yada sayfayı yenile filan yapın. Sonra Arşivlenmiş klasöre giriyoruz. Mesajların yan tarafında D işarati çıkıyor hızlı hızlı onlara bastığımızda kolaylıkla bütün mesajları silmiş oluyoruz.

Kolay gelsin :)

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bütün mesajlarımızı silebileceğimiz birşey varmı ?