Facebookta herkese abone oluyorum, herşeyi beğeniyorum, ama ben değilim.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
başlıktan da anlaşılacağı üzere bugun facebook'a girdim, sayfamda bilmediğim birçok kişiyi beğenmişim, abone olmuşum.

Dahası şifreyi hemen değiştirdim, baktım ki halen birilerine abone oluyor veya beğeniyorum. Bunu nasıl engellerim. ??

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bir müşterimizde de vardı bu sorun. Muhtemelen kullandığınız bilgisayardan kaynaklanıyordur.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
yada kullandığın facebook uygulama/oyunlarından kaynaklanıyor. veya facebook durum beğendirme gibi uygulamalar kullanıyorsan onlardan oluyordur

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bir gün bir kızı face'e ekledim... kız bana "zevklerin iyimiş" dedi. Bende sayfa beğenilerimi kastediyor zannedip "öledir" dedim.. o da :"Ama kızlar bunu yanlış anlayabilir" dedi. Nasıl yani dedim.. sonradan fark ettim ki... abonelikler diye bir yer var. ve ben bir sürü güzel kızın face'ine haberim olmadan abone olmuşum... sonra hepsini sildim tabi... siz siz oldun dikkatli olun... abonelikler işini ben anlamadım...

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bir müşterimizde de vardı bu sorun. Muhtemelen kullandığınız bilgisayardan kaynaklanıyordur.

İş yeri makinem, antivirüs çok sağlam , cepten bağlanmıştım acaba ondan olabilirmi?
[MENTION=130683]android3[/MENTION] oyun oynamam facede, uygulama desen hiç yok.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
İş yeri makinem, antivirüs çok sağlam , cepten bağlanmıştım acaba ondan olabilirmi?
@android3 oyun oynamam facede, uygulama desen hiç yok.

Biz ne sağlam antivirüsler gördük :D

Şaka bir yana, her şey olabilir. Ama bana sorarsan bilgisayardan kaynaklanıyor.Tecrübe ile sabittir.