Ozgurky
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 14
Belki sizin de başınıza gelmiştir profilinizde hiç girmediğiniz bir sayfayı beğenmiş olarak gözükürsünüz. Ne zaman girdim, nasıl beğendim ben bu sayfayı diye düşünürsünüz. Benim de başıma geldi, şikayetçi olan çok arkadaşım vardı, araştırdım, bilmeyenler için paylaşayım
Üye olduğunuz bir sayfada veya arkadaşınız paylaşmış gibi görünen, genellikle cinsel içerikli, bazen komik, ilgi çekici linkler gelir. Acaba ne yapıyor, görünce şok olacaksınız falan diye. Merak edip de o linke tıkladığınızda aşağıdaki gibi bi sayfa açılır.
Üye olduğunuz bir sayfada veya arkadaşınız paylaşmış gibi görünen, genellikle cinsel içerikli, bazen komik, ilgi çekici linkler gelir. Acaba ne yapıyor, görünce şok olacaksınız falan diye. Merak edip de o linke tıkladığınızda aşağıdaki gibi bi sayfa açılır.
Ekli dosyayı görüntüle 6595
Video izlemek için tıklarsınız çalışmaz. Israr edersiniz falan ama yok çalışmaz o video Aslında çalışması için o videoya ilk tıkladığınızda fark etmeden, hiç bilmediğiniz bir sayfayı beğenmiş oluyorsunuz. Bu tarz bir şeyle karşılaşırsanız hemen dönüp profilinize bakın beğendiğiniz sayfayı görürsünüz. Farkında olmadan sayfalarına üye toplayıp size de sayfalarının reklamını yaptırıyorlar.