İlker Kırılmaz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Dün akşamdan beri facebook yavaş yeni gonderilere erişemiyorum acaba bu sorun benden mi kaynaklı yoksa genel bir sorun mu ?
çalışmıyor ki... tapon eklenti... çöp oğlu çöp... bedava diyor üye ol diyor onuda yapamıyor...zenmate eklentisini kur ...
ZenMate VPN - Best Cyber Security & Unblock
Kuramamışsindir çalışıyor.çalışmıyor ki... tapon eklenti... çöp oğlu çöp... bedava diyor üye ol diyor onuda yapamıyor...
facebookta erişim sıkıntısı bence sadece türk telekomda var...
Eklentiyi kur üye ol ve mail adresine gönderilen linke tıklayıp mail adresini onayla ve de giriş yap o kadar çalışacaktır..çalışmıyor ki... tapon eklenti... çöp oğlu çöp... bedava diyor üye ol diyor onuda yapamıyor...
bizde Türk Telekom interneti yok ki...facebookta erişim sıkıntısı bence sadece türk telekomda var...
amma büyük resim koymuşsun ekrana sığmıyor...!...![]()
bu ne demek?
Okunmuyor, resimi büyük çözünürlüklü olarak yükle.![]()
bu ne demek?
resme bende erişemiyorum onun pcde modemle arada bir router var fire wall var esasında sızmayıda bilmiyorum keşke bilseydim...Okunmuyor, resimi büyük çözünürlüklü olarak yükle.
kaşık yok neo! pardon resim yok.goto the fhoto aha foto... çalışmıyor işte...
https://goo.gl/photos/Wd7oTtQTNG1qkKkSAresme bende erişemiyorum onun pcde modemle arada bir router var fire wall var esasında sızmayıda bilmiyorum keşke bilseydim...
k
kaşık yok neo! pardon resim yok.
tekrar denesene çalışıyor şuan.