Facebook

Encoded

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz garip olacak ama gerçekten facebook . zaman çalmak 'dan başka birşey değil . ve bağımlılık yapıyor :D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Yo yapmıyor. 6 ay öncesine kadar kayıtlıydım. 2.000 küsür arkadaş listem vardı. Baktım seviye iyice düştü tek celsede kapattım hesabı acayip rahatım :)

maxirabit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yo yapmıyor. 6 ay öncesine kadar kayıtlıydım. 2.000 küsür arkadaş listem vardı. Baktım seviye iyice düştü tek celsede kapattım hesabı acayip rahatım :)

Malesef bir yerden sonra o yazılanları görünce insanın orda durası pekte gelmiyor:) veya uzun süredir oradaysanız,zamanla hep başa sardığından pekte uğraşmak istemiyor üye olan kişi aslında şu var bayanlar için biçilmiş kaftan,okul arkadaşlarını veya arkadaşlarını toplarlar sonrada sadece mesajlaşma bölümünden birde fotoğraf beyenip fotoğrafa yorumdan ileri gitmediğinden o yönünü görmüyorlar dolayısıyla onlarada çekici geliyor:D bazen soruyorlar "neden bu kadar forum tarzı siteye üyesin" diye. Yani cevap açıkça belli,neden acaba:D

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0

İyi hoş da 2000 küsür arkadaşın varsa seviye de düşer site de berbat gelir.Gerçekten arkadaşlarınsa(hatta tandıklarınsa) gerçekten sosyal biriymişsiniz.Bunu sadece size yönelik yazmadım,genel olarak bu kadar arkadaşı olanlara yazdım.

Ben kullanıyorum siteyi.Birkaç tane düzenli takip ettiğim sayfa var.Sonra uzaktaki arkadaşlarla görüşüyorum.Kim nerelerdeymiş havadis var mı bakıyorum.Sonra da kapatıp çıkıyorum.Kimse zorla dayatmıyor oyun oyna diye ya da onu bunu beğen diye.Bilgisayar ve sen varsın.Her şey kendi elinde.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sms ve tl kullanmadığımdan façeyi iletişim için kullanıyorum

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Facebook, buz dolabı gibidir. Bir şey olmadığını bildiğin halde sürekli açıp bakarsın. ;) :)

azkader

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:) ya mark ne yapsin kaç bin arkadaşi kaçbin abonesi var

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Apaçiler gibi tanıdığı tanımadığı herkesi hiçbir seçicilik göstermeden ekleyenler ne gibi bir sonuç bekliyorlardı :) Arkadaşlarınız seviyesiz ve boş insanlarsa facebookunuz da seviyesiz ve boş olacaktır.

hakan00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Face yi geçen hafta sildim sebebi ise sadece kız arkadaşım yüzünden oldu.Ama iyide oldu :D Her ikiside zaman kaybıymış...

Xycodi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@vladislav güzel söylemişsin.

Facebook gerçekten zamanımın büyük bir kısmını götürüyor. Ayrıca android telefonumu kasıyor :) Sadece mesajlaşma özelliği için açık tutmaya karar verdim çünkü tamamen kopmakta doğru değil gibi.

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çıktığından bu yana her girişimde 1 dk fazla kalamıyorum. Bir banamı kötü geliyor bu site yahu :D

deaxon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebook bana çok sıkıcı ve tekrarlı geliyor, hep aynı espriler yapılıyor ve insanlar hep aynı şeyleri diyor. En kötü yanı insanların Facebookta her gördüğünü söylemesi. Sanki Facebook bizim dilimizi elimizden alıverdi.