Facebook Yorum Sistemini Değiştiriyor!

Türk Gücü

Asistan
Reaksiyon puanı
137
Facebook'un uzun süredir dokunulmayan alanlar arasında yer alan yorum sistemi kısa bir süre sonra gelecek yeni bir güncellemeyle değişebilir.

facebook-yorum-sistemini-degistiriyor-8787527.Jpeg

BuzzFeed’in haberine göre Facebook, yorum bölümü için yeni bir tasarımı test ediyor. Yeni yorum sisteminde tasarım daha da basitleştirilmiş. Sızan ekran görüntülerine bakıldığında yeni tasarımın Messenger’ın sohbet ekranına benzediği söylenebilir. Yorumlara verilen yanıtlar şimdi olduğu gibi normal yorumlara göre biraz daha yanda ve yine baloncuk içerisinde karşımıza çıkıyor. Yorumlar ve yorumlara verilen yanıtlar bu sayede birbirinden ayrılıyor.

fft16_mf8787526.Jpeg

Yeni tasarım gözü fazla yormasa da, sohbet balonları ekranda oldukça fazla yer kaplıyor. Yeni tasarımla gerçek yorumların ön plana çıkmasının da amaçlandığı söyleniyor. Facebook sözcüsü yaptığı açıklamada Facebook’ta iletişim kurmayı daha kolay ve etkili hale getirebilmek için devamlı olarak çalıştıkları belirtiliyor.

Yeni yorum sisteminin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı belli değil.

kaynak:milliyet

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
E zaten yorumun altına yazılan yorumlar o yorumun biraz sağında yer alıyor. Ne değişmiş anlamadım. Değişen nedir arkadaş ?

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Sağ tarafta başlıca yorumlar-en yeniler diye bir yer var, orada seçili olan başlıca yorumlar ve ben bunu en yeniler olarak değiştiriyorum ama her seferinde bunu yapmam gerekiyor, tüm mesajlar için sabit olarak en yenileri nasıl seçerim ?