Facebook' ta Mehmet Öz spamı...

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14

Herkese böyle bir şey yolanmış... İznim olmadan... Bu sapmı nasıl engelleyebiliriz. Var mı fikri olan? Ne sinir bozucu şey! :mad:

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
yeni başladığın veya yeni yüklediğin uygulamalarını kaldırmayı dene.

NevermoreTR

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Arkadaşlar ile yazıyor ya altında "Arkadaşlar uygulamasını engelle ya da o gönderinin yanından bu uygulamanın yayın haklarını geri çek de bu arada windows vista mı kullanıyorsun?

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
https://www.facebook.com/help/?faq=217854714899185 Böyle bir şey buldum facebook yardımdan... Aynen uyguladım... Bİlgileririmi değiştirdim.

--- Mesaj Güncellendi ---

Arkadaşlar ile yazıyor ya altında "Arkadaşlar uygulamasını engelle ya da o gönderinin yanından bu uygulamanın yayın haklarını geri çek de bu arada windows vista mı kullanıyorsun?
E- buddy ve palringo kullandım son zamanlarda... Daha önce böyle bir şey olmamıştı. Onları ve tüm uygulamaları kapattım ve sildim... Dediğini de anlamadım lakin... win 7 kullanıyorum.

çarpı ya tıkladığımda sadece gönderiyi sil seçeneği çıkıyor ;)

NevermoreTR

Asistan
Reaksiyon puanı
59
https://www.facebook.com/help/?faq=217854714899185 Böyle bir şey buldum facebook yardımdan... Aynen uyguladım... Bİlgileririmi değiştirdim.

E- buddy ve palringo kullandım son zamanlarda... Daha önce böyle bir şey olmamıştı. Onları ve tüm uygulamaları kapattım ve sildim... Dediğini de anlamadım lakin... win 7 kullanıyorum.

Gizlilik ayarlarına gel orada uygulamalar ve internet siteleri var ona tıkla sonra o listeden "Arkadaşlar" uygulamasını kaldır

NevermoreTR

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Olması lazım bende var sende niye yok :S

NevermoreTR

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Kullandığın uygulamalar işte sende bende farklı neyse ayarları düzenle var orda uygulamaların yanında ona tıkla sonra o "Arkadaşlar" uygulamasını kaldır

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kullandığın uygulamalar işte sende bende farklı neyse ayarları düzenle var orda uygulamaların yanında ona tıkla sonra o "Arkadaşlar" uygulamasını kaldır

Hiçbir uygulamanın Facebook hesabınla etkileşime geçmesine izin vermedin. gibi bir şey çıktı.. arkadaşlar diye bir şey yok yani