senar1st
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 14

Herkese böyle bir şey yolanmış... İznim olmadan... Bu sapmı nasıl engelleyebiliriz. Var mı fikri olan? Ne sinir bozucu şey!

E- buddy ve palringo kullandım son zamanlarda... Daha önce böyle bir şey olmamıştı. Onları ve tüm uygulamaları kapattım ve sildim... Dediğini de anlamadım lakin... win 7 kullanıyorum.Arkadaşlar ile yazıyor ya altında "Arkadaşlar uygulamasını engelle ya da o gönderinin yanından bu uygulamanın yayın haklarını geri çek de bu arada windows vista mı kullanıyorsun?
https://www.facebook.com/help/?faq=217854714899185 Böyle bir şey buldum facebook yardımdan... Aynen uyguladım... Bİlgileririmi değiştirdim.
--- Mesaj Güncellendi ---
E- buddy ve palringo kullandım son zamanlarda... Daha önce böyle bir şey olmamıştı. Onları ve tüm uygulamaları kapattım ve sildim... Dediğini de anlamadım lakin... win 7 kullanıyorum.
hocam o sayfaya geldim lakin öyle bir seçenek yok :SGizlilik ayarlarına gel orada uygulamalar ve internet siteleri var ona tıkla sonra o listeden "Arkadaşlar" uygulamasını kaldır
Kullandığın uygulamalar işte sende bende farklı neyse ayarları düzenle var orda uygulamaların yanında ona tıkla sonra o "Arkadaşlar" uygulamasını kaldır
bu haber çıktıktan sonraki son yüklediğin uygulamayı kaldır
uygulamaların hepsini kaldırdım ben dostumBende onu anlatmaya çalıştım ama benim dediğimden başka ne varsa yaptı
![]()
daha önce arkadaşımın başına gelmişti oradan biliyorum bendeBende onu anlatmaya çalıştım ama benim dediğimden başka ne varsa yaptı![]()