Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, Bu facebookda ana kod yapısı olarak php kullanılmış. Acaba tasarımı hangi programla yapmışlardır? bilen var mı? div yapısını müthiş kurgulamışlar.
php kodları görsel olarak hazırlanmıyor bildigim kadarıyla tamamen yeteneğine baglı olarak yazrak ve düşünerek yapıyorsun notepadilede yapabilirsin +1 Tasarımı ise Css ile yapılmışş... Ayrıca bu sitenin tıpkısının aynısını pat diye hemen kurulacağnı sanmam.. Bu sitenin ilklerde görünümü daha sadeydi.. Geliştire geliştire yeni özellikler yeni tasarımlar yaptılar.. Görünümü şuan bi işletim sistemini andırıyor
Ben dreamweaver, Fireworks , photoshop kullanarak bir kaç site yaptım fakat facebooktaki ulaşmak istediğin herşeye kolayca ulaşabiliyorsn anasayfadan. çok kullanışlu bir yapısı var ayrıca divler
html kodları yazarak tasarımı yapmaktansa, programla yapılamayan yerleri kodla yapmayı tercih ederrim