Facebook Sayfasına Aktif Üye Çekimi

tercan46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gerçek üye diyoruz çünkü kesinlikle OTOLİKE kullanmıyoruz.

Tamamı organik 2000 üye diyoruz ama sözümüzde durmayıp bi 100 üyede fazladan çekiyoruz...

Bir de üstüne, başka yerde bulamayacağınız KALİTE ve GÜVENİ garanti ediyoruz.

Kişiler sizin sayfanızı kendi istekleri ile begenir, bu sayede sayfanız çok aktif olur, durum begenileriniz tavan yapar.

Sipariş elimize ulaştıktan sonra 2 saat içinde sayfanız +2000 daha artmış olur

Buradan Alıntıdır:http://yapanzi.com/ilan/2000-gerçek-aktif-üye-çekiyoruz-tamamı-organik-facekolik-insanlar

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
parayla sizi beğenicek insan satıyoruz gibi bir şey ama saçma bence beğendiğim bir sayfayı 60 bin kişi beğenmiş durumda ve sayfanın her paylaştığı max 10 yorum alıyo bu sayfanın da bu şekilde kullanıcılarla şişirildiği belli .
sayfa açıyosanız ve sayfanız iyi ise az da olsa diğer sayfaların yardımını da alırsanız zaten sayfanız tutulur bu tür yöntemlere başvurmassınız.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
facebook hesap bile satılıyor, 1000 arkadaşlı, 2000 istekli facebook profili şu kadar TL diye, ticareti var bu işin. Şaştım kaldım, alan ne b*k yiyor o hesapla bilinmez.

tercan46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
parayla sizi beğenicek insan satıyoruz gibi bir şey ama saçma bence beğendiğim bir sayfayı 60 bin kişi beğenmiş durumda ve sayfanın her paylaştığı max 10 yorum alıyo bu sayfanın da bu şekilde kullanıcılarla şişirildiği belli .
sayfa açıyosanız ve sayfanız iyi ise az da olsa diğer sayfaların yardımını da alırsanız zaten sayfanız tutulur bu tür yöntemlere başvurmassınız.

senin dediğin duplicate ile yapılıyor yani önce bir profil yapıyolar sonra profili sayfaya dönüştürüp asıl sayfa ile birleştiriyorlar, insanlar sayfanızı kendi istekleri ile begenmedikleri için sayfa aktif olmadığı gibi 2-3 hafta sonra üyeler begenmekten vazgeçiyor, ama yukardaki anlatılan böyle değil milyonluk sayfalarda en uygun şekilde sizin sayfanızın reklamı yapılıyor, sayfaya ilgi duyan kişiler begeniyor, böylece sayfanız çok aktif oluyor durum begenileriniz tavan yapıyor :)

facebook hesap bile satılıyor, 1000 arkadaşlı, 2000 istekli facebook profili şu kadar TL diye, ticareti var bu işin. Şaştım kaldım, alan ne b*k yiyor o hesapla bilinmez.

alan duplicate ile sayfa kasıyor hocam, sayfasına da firmalardan veya kişilerden reklam alıp para kazanıyor, mesela 50 Bin aktif sayfada günlük reklam 25tl gibi (ürün, oyun, uygulama, etkinlik, sayfa reklamı...gibi)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
reklam alıp para kazanılıyorsa takdir ettim, günlük 25tl, valla iyi

tercan46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
50 binlik sayfalar için 25tl, sayfa büyüdükçe alınan miktarda artıyor, 500 binlik sayfanız olduğunu düşünün :)

tRtR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
facebook sayfama aktif üye çektireceğim.

bu arkadaş güvenli midir yaptırsam sorun çıkarır mı, getirdiği üyeler gerçekten aktif mi bilen varsa cavaplarsa sevinirim

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
r10 da istemediğiniz kadar var bu işi yapan. SDN yi karıştırmayın bari bu işlere :@

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Benimde başıma çok geliyor bu olay.bir türlü önüne geçemedim..Facebooktayım birde bakıyorum haber duvarımda saçma sapan sayfaların paylaşımları var.
Bunu önlemek mümkün mü bilmiyorum ama https://www.facebook.com/pages/browser.php sayfasına girip orada sayfanın en üstünde Beğendiğim Sayfalar ( Pages I Like ) linkine tıklayarak bu sayfaları beğenmekten vazgeçiyorum..
Bıktım artık bu tür sayfalardan bunun çözümü yok mudur acaba ??

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Benimde başıma çok geliyor bu olay.bir türlü önüne geçemedim..Facebooktayım birde bakıyorum haber duvarımda saçma sapan sayfaların paylaşımları var.
Bunu önlemek mümkün mü bilmiyorum ama https://www.facebook.com/pages/browser.php sayfasına girip orada sayfanın en üstünde Beğendiğim Sayfalar ( Pages I Like ) linkine tıklayarak bu sayfaları beğenmekten vazgeçiyorum..
Bıktım artık bu tür sayfalardan bunun çözümü yok mudur acaba ??
Aynen.Aynısı benimde başıma geliyor :hammer:

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
facebook işleri çığrından çıktı artık ya :s beğenin satın alın ne bu ben reklam dışında facede hiç birşey bulamıyorum

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
VAy be ! Demek para kazanan varmış. Vay anasını başka da bir şey demiyorum.

Yazın buraya: "bir süre sonra sanayide orada burada çalışan adam bulamayacağız. İnsanlar bu gibi şeylere yönelecekler"

Teknolojinin yararı da dokunacak zararı da...

Redbull64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence bu facebook sayfası işi sadece kişi toplama amacıyla değilde kaliteli paylaşım yapma amacıyla yapılmalıdır diye düşünüyorum

tRtR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence bu facebook sayfası işi sadece kişi toplama amacıyla değilde kaliteli paylaşım yapma amacıyla yapılmalıdır diye düşünüyorum

evet kaliteli paylaşım ile 1-2 ayda onbinlere üye yapılabilir ama kaliteli paylaşımın varsa bu kadar beklemeden bu gibi kişilere üye çekimi yaptırırsan 1-2 ayda aktif yüz binlerce üyen olur