FACEBOOK SAYFA ONAYLATMA HİZMETİ

ybphotographer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
KURUMSAL SAYFALARINIZ
ÜNLÜ SAYFALARINIZ
MARKA SAYFALARINIZ

ONAYLATILIR.
Gerekli Şartlar;
*Kurumsal sayfaya isim tescil belgesi, .com.tr belgesi, marka tescil belgesi.
*Ünlü sayfalarına basın kimlik kartı,devlet tiyatroları oyuncu kartı..
*Marka sayfalarına marka tescil belgesi, .com.tr belgesi.

Bilgi;
Sayfalarınıza işlem yapabilmemiz için yönetici olmamız gerekmektedir.Yönetici yöneticiyi sayfadan atmaz aklınızda sayfam çalınır diye bir düşünceniz var ise yapabileceğimiz birşey maalesef yoktur.

Ödeme;
100 ₺ 'dir 50 ₺'si ön ödeme alınır onaylandıktan sonra 50₺'si alınır.

Ödeme alma yolları yalnızca Paypal'dır.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sayfam çalınır diye düşünen arkadaşlara Teamwiever'dan izleme hizmeti verilir.

whatsapp: +90 532 4372944

Tripmaker

Asistan
Reaksiyon puanı
5
O gerekli şartlar olduktan sonra zaten bir şekilde yapılır. İnternette rehberleri vardır.

Sadece bir örnek:
Facebook Sayfa Onaylatma - Mühendis Beyinler

Yazıyı okudum şöyle bir şey demiş makaleyi yazan kişi "Öncelikle sayfalarınızın beğenisi ve hit sayısı yüksek olmalı. Aksi taktirde onaylatmanız mümkün değildir."

Alakası yok bununla size bir örnek atayım :) Amon Buyrun
Sır gibi saklıyor millet. Eminim çok kolaydır

ybphotographer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş ile görüşmeye çalıştım fakat sağlıklı olmadı. Garip birisi :)

Bilmeyen için konuşmak kolay dostum siz bana garip diyorsunuz attığınız mesajları burada yayınlasam ne olacağını biliyorsunuz. Biz ücretli bir iş yaparken siz bunu yaptım olmuşmu diyorsunuz çok biliyorsanız yapın ;) boş konuşmayın icraat görelim.

Tripmaker

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bilmeyen için konuşmak kolay dostum siz bana garip diyorsunuz attığınız mesajları burada yayınlasam ne olacağını biliyorsunuz. Biz ücretli bir iş yaparken siz bunu yaptım olmuşmu diyorsunuz çok biliyorsanız yapın ;) boş konuşmayın icraat görelim.

İkimizde aynı şeyi biliyorken sana neden para ödeyeyim? Altı üstü sohbet ettik, garip birisi deme sebebim garip hareketler yaptığın içindi.