Facebook Reklamından Gelen Beğeniler Hakkında!

GorselDersler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Facebook' dan reklam aldığınızda sayfanıza gelen beğenileri görmeniz mümkün mü? Beğenenler linkine tıklayınca örneğin 15 beğeni yazıyor fakat sadece arkadaş listemde olan kişiler görünüyor! Sonuç olarak, Facebook'un size şu kadar kişi sayfanı beğendi dediği kişiler görünmüyor. Acaba bu işte bir parazit mi mevcut?

usta61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba kardeşim
şimdi reklam verdiginizde özellikle begeni reklamı verdiginizde şunu dikkate almalısınız.Facebook begeni reklamı sadece begenen kişi sayısı başına ücret almaz ayrıca tıklamalarıda ücretlendirebiliyor .Verdiginzi bütceyi artırmanızı dahi isteyebiliyor.Sizin reklamızda kişiler sayfanızı begnememiş reklamınıza tıklayıp sayfanızı ziyaret etmiş.bu konuda biraz uzmanlıgım var hatta reklam satışı yapıyorum. Şimdi sana tavsiyem dostum bütceyi düşür ve hedef kitleni cok ama cok iyi ayarla.Unutmadan sayfa begenin cok düşük ise kesinlikle reklam yapma dostum farklı yöntemler ile begeni sayını artır öle reklam yapmanı öneririm..başka sorun olursa cevaplamaya calışırım..

GorselDersler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba kardeşim
şimdi reklam verdiginizde özellikle begeni reklamı verdiginizde şunu dikkate almalısınız.Facebook begeni reklamı sadece begenen kişi sayısı başına ücret almaz ayrıca tıklamalarıda ücretlendirebiliyor .Verdiginzi bütceyi artırmanızı dahi isteyebiliyor.Sizin reklamızda kişiler sayfanızı begnememiş reklamınıza tıklayıp sayfanızı ziyaret etmiş.bu konuda biraz uzmanlıgım var hatta reklam satışı yapıyorum. Şimdi sana tavsiyem dostum bütceyi düşür ve hedef kitleni cok ama cok iyi ayarla.Unutmadan sayfa begenin cok düşük ise kesinlikle reklam yapma dostum farklı yöntemler ile begeni sayını artır öle reklam yapmanı öneririm..başka sorun olursa cevaplamaya calışırım..

Cevap için teşekkürler. Beğeni olmamış tıklama olmuş diyorsunuz fakat sitede ve sayfamda beğenen kişi sayısı olarak gözüküyor. Yani 20 kişi beğendi şeklinde. Facebook'un bu konuda ne kadar işe yaradığını denemek amacıyla ve düşük bütçeyle aldım dediğiniz gibi. Farklı yöntemler olarak ne önerirsiniz? Sayfayı bi şekilde geliştirmem gerekiyor.

usta61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayfanızda 20 begeni yazıyormu ? sayfanızı gönderirseniz hep beraber inceleyebiliriz.

usta61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba kusura bakma kardeşim anca gördüm mesajını..yaptıgınız reklamda sorun yok gözüküyor...