Facebook profil resmi sorunu

yusuf48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim pc den profilime eklemek istediğim bir resim var ama eklediğim zaman ingilizce birşeyler yazıyor 180 pixel falan yazıyor bunu nasıl halledebilirim bir fikri olan varmı acaba

whoobay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunun cevabı orada beliren ingilizce yazıda yer alıyor. Çıkan yazıyı buraya yazarsan yardımcı olabilirim.

yusuf48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şöyle bir yazı

The image you tried to upload is too small. It needs to be at least 180 pixels wide. Please try again with a larger image.

yusuf48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne yapabilirim fikri olan yokmu.

yusuf48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
painten yapmaya çalışıyorum ama görüntü kalitesi bozuluyor.

AgentForce

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yukledigim resim gozukmuyor mu? Resimde gosterdigim gibi yaparsaniz, sorun ortadan kalkar. Foto boyutu cok kucukse, cozunurluk normal olarak duser.

yusuf48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne ise ben paintten büyük resim olarak kaydettim mecburan ortadan boşluklar bıraktım öyle yaptım ne yapalım. yardım edenler için teşekürler.

AgentForce

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yuklemek istediginiz resmi buraya atma imkaniniz varsa daha iyi olur. Internet'te bulunan bir resim ise, daha buyuk boyutlusunu ayarlariz :D Boyutu cok dusuk oldugundan dolayi, cozunurluk normal olarak dusuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yüklemeye çalıştığın görüntü çok küçük. Görüntünün genişliği en az 180 piksel olmalıdır. Lütfen daha büyük bir görüntü yüklemeyi dene.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:lol:ya 180 piksellik resimler bulunmuyor öyle bir sitede yok yardım edin
:laugh:

Dazu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yüklemeye çalıştığın görüntü çok küçük. Görüntünün genişliği en az 180 piksel olmalıdır. Lütfen daha büyük bir görüntü yüklemeyi dene...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
profil foto su yapmak istediğim foto uzun olduğu için yüklemedi kırpıp yükleyince de profilde küçük ve yüzü göstermeyen bi foto gözüküyor nasıl yapabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Olmuooo yaaa >.< hiçbir fotoo! aynı footyu tkr profil resmi ypıom yine olmuo:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Fotoğrafın boyutu çok buyuk yada küçük olduğu için, sana ideal boyutu söylüyordur...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba;

benim Facebook sürekli profil resmimi güncelleme mi istiyor. Resimi değiştiriyorum fakat sürekli olarak yeniden güncelleme mi istiyor. neden acaba