Facebook okeye giriş sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EGG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EGG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, yanlış yer ise şimdiden özür dilerim. Benim şöyle bir sıkıntım var, sadece kendi hesabımdan apps/oyun_okey'e giremiyorum.

"http://apps.facebook.com/oyun_okey/?installed=2&fb_source=search&ref=ts&fref=ts&state=d0f9ef51eff234048f4dbf55c1427ddb&code=AQDI6OXTi2znOPdegP1Bl4Ap-m0c7zcy2A3Oxd6C_WPwC6ywXT3ZTCN4uIyjMsJt5rjSKoE4Np0hulwQlGsNh4AQjsn-ve-ASLOeADvruzLJMA32nDXjONO0iQ40FvSWXCJtjqE2HBaMmYlzHNRS-9OzcIZFukhCrM1mcQkiNhvTrpFomKL16vHhgb9yCURbP9yfJxpruAYlla1ulIS
QyguTEJLYpUGtFaXcpgrPSJmsTWKu9yBppCQdDQ2fb8w3BgdGD8Pne4wKIw4abi750
sUeo5_bCkP4dINyp08Zt8sOlMMH6KwxmQX0MipZv2UW5_s#_=_"

tarzı linkler ile sürekli sayfa yenileniyor. firefox-ie-chrome-flock-opera vb tüm tarayıcılardan denedim. Sadece kendi hesabımda bu sorunu yaşıyorum. firefox'ta about:config yapıp autorefresh'i block'ladım, geçmişi temizledim, hatta diğer alternatif yalan yanlış çözümleri de denedim(hesabı dondurmak, uygulamayı silip tekrar yüklemek vb.) farklı pc'den de sadece kendi hesabımdan sadece bu uygulamaya giremiyorum. 2 gündür bu sorundan müzdaribim, sadece dün 1 kere girebildim akşam saatlerinde. sayfayı refresh yaptığımda yine aynı sorunu yaşadım. Bu konu hakkında ne yapabilirim? Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.