Facebook ödeme kilitlendi

dubdibudi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebook hesabımdan eskiden ödeme yapabiliyordum şimdi ne zaman oyun içeriği satın almaya çalışsam facebook şu uyarıyı veriyor.
[h=2]Hesabında olağandışı ödeme hareketleri tespit edildi. Güvenliğin için, hesabında Facebook Ödemeleri'ni devre dışı bıraktık. Daha fazla bilgi al.[/h]daha fazla bilgi al'a tıklıyorum bu sefer de bir form sayfası açıldı saçma sorular var hesabınızı biri ele geçirmiş olabilir falan diye bişeyler var napmam lazım acil ödeme yapmalıyım facebook yardım :cursing::cursing::cursing:

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Bir ara facebook'u dolandıranlar çıkmıştı ondan sonra bu konularda daha titiz davranıyorlar.

Mesela adam sanal kredi kartı açıyordu reklamı veriyordu 500 tllik ödeme gününe yakın sanal kartı iptal ediyordu ve facebook ödeme alamıyordu. Ardında aynı kişiler başka bir hesaptan başka kredi kartlarından aynı işlemleri yapıp yine ödeme alınmadan iptal ediyorlardı.

Ben böyle biliyorum. Eğer seninde kısa zamanda yüksek bir fiyat olarak ödeme yapılacak durumun varsa sistem otomatik olarak kitlemiş olabilir. Ödemeyi aldıklarında açarlar diye düşünüyorum.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bende de oldu yakın zamanda... kimlik fotokibisini gönderdikten bir gün sonra tekrar aktif oldu...