Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebook olmasaydı messenger devam eder ve arama motorularına kız msn adresleri yazmaya devam edilirdi Yerinde kullanıldıktan sonra bir zararı olacağını sanmıyorum...
1 ay boyunca bir kizla konuşmuştum daha dorusu öyle zannettim öyle degilmiş:laugherkekte degilmiş)
sonra çok fake var onu begen felan kizlar zaten ayri bişey onlar için girilir sadece :dirol:
biz profile bir fotoraf koyariz kiz günde 20 fotoraf paylaşiyor güzel olsa neyse
sahtekari uyuşturucu satani reklam vereni yani boş bir mesajlaşma sistemi var tamam gerisi çöp kulanan kulansin
mark zuckemberg kazandi zaten kazanacagini:dirol:
Gayet güzel içerikler ile doldurulabilecek internet üzerindeki ortamlar bunlar. içerik kullanıcılara ait olduğu için siz nasıl kullanırsanız o hale dönüşürler. etrafınızdaki insanlar o amaç ile kullanıyorlarsa hem size hem kendilerine yazık diyorum. tanıdığım her insan ile sürekli yüzyüze görüşemediğim için onları tanımak için çok faydalı bir site ve diğer sitelerden ayıran özelliği de budur. içerik ise çoğu ortam için konseptine göre değişebilir ve harika şekilde kullanılabilirler.
Tabi ki gerekli değil. Facebook' tan önce arkadaşın dediği gibi MSN vardı.
Arayüzünden olsa gerek MSN sohbetleri çok koyu geçiyordu. Arkaplanda çalışırken o "dıı dı dıııt" diye gelen mesaj sesi filan. Özledim MSN' i. Kurmaya kalksam 1 kişi bile online değil 50 kişi arasında. Velhasılkelam Facebook MSN' in dibine kibrit suyuna çaktı