Facebook, İnternet Explorer 9 ile Daha Keyifli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mapii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mapii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni Explorer 9

İnternet Explorer 9; hızlı, özgün ve güzel ara yüzü ile internette sörfün keyfini daha fazla yaşamanızı sağlıyor. Aynı zamanda kişisel bilgilerinizi koruma ve bilgisayar
güvenliği noktasında geliştirilen özellikleri sayesinde gizlilikte de rakipsiz olacak gibi. Bir diğer özelliği ise Windows 7 için tasarlanması sonucu Windows 7 ile uyumu,
bilgisayar performansını ve internet hızını bariz bir şekilde etkiliyor. İE9 da çok ziyaret ettiğiniz sitelerin simgelerini bilgisayarınızın görev çubuğuna taşıması ve
sabitlemesi de güzel olan bir başka özelliği.Internet Explorer 9’un siteleri sabitleme özelliğini kullanabilirsiniz, bunu yapmak için sabitlemek istediğiniz siteyi açın ve adres
çubuğundaki site logosunu ya da açık olan sekmeyi Windows 7 görev çubuğuna sürükleyin. Bunu yaptığınızda site, görev çubuğuna yerleşmiş oluyor ve tek tıkla
İE9’u çalıştırmadan bile siteye direk yönelebiliyorsunuz.

Yeni Explorer 9′un Özellikleri

Internet Explorer 9’un site sabitleme özelliği sayesinde, Facebook’u da çok daha işlevsel bir şekilde kullanmanız mümkün. Internet Explorer 9’un oluşturduğu
görev çubuğundaki ya da masa üstündeki Facebook’a özel simgesi sayesinde hem tarayıcınızı bile çalıştırmadan Facebook’un istediğiniz bölümüne anında
tek tıkla ulaşabiliyor, hem de Facebook’taki bildirimlerinizden sürekli haberdar olabiliyorsunuz. Internet Explorer 9’un Facebook site sabitleme özelliğinden
faydalanabilmek için, IE9 adres çubuğundaki Facebook ikonunu veya Facebook
seo sekmesini tutup Windows 7 görev çubuğuna sürüklemeniz ve buraya
bırakmanız yeterli.Bu sayede hayatımızda artık önemli yer edinen Facebook’tan her an ve çok hızlı bir şekilde faydalanabilirsiniz. Facebook’un geri
bildirimlerine de çok daha hızlı ulaşmış oluyorsunuz.

Ekli dosyayı görüntüle 9064

kaynak

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Biraz geç kalmadın mı hocam? :)

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
ie kullanan ya diğer tarayıcıları indiriyor yada diğer tarayıcıların olduğu disk/usb belleği kaybetmiş demektir... aklı başında kimse ie kullanmaz...

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
9 mu kaldı yahu 10 var artık w7 için :)

azkader

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla bende 10 yüklü 9 dan pek haz alamadim

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ie kullanan ya diğer tarayıcıları indiriyor yada diğer tarayıcıların olduğu disk/usb belleği kaybetmiş demektir... aklı başında kimse ie kullanmaz...

Asıl aklı başında kimse böyle yorum yapmaz. İsteyen kullanır, istemeyen kullanmaz. IE'nin de kendine göre çekici tarafları var (az da olsa). En son hangi IE sürümünü denedim bilmiyorum, ama günceli biraz takip etmelisin.

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İnternet explorer'da açık bulunduğundan bu yana Mozilla kulanmaya başladım. ie 9 hoşuma gidiyor ama mozilla'dan geçemiyorum :)

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende Google Chrome 'dan vazgeçemiyorum.

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Mozilla Firefox derim ben millet.