Facebook hesap bilgilerim kayboldu

Irgendwie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
Benim 10 yılı aşkın kullandığım facebook'um,uygulamanın kasmasıyla sildiğimden bilgileriyle birlikte gitti.
Şimdi ben de şifremi hatırlamıyorum.Yönlendirdiğim mail adresi de çok eski oldugundan bilgi dahilimden çıktı.
Uzun zamandır telefondan otomatik facebook'a girdiğimden bilgilere ihtiyaç da duymamıştım. Kurtarma seçeneklerini hem facebook hem de mailim için denedim ama yardımcı olmuyor.
Facebook kimlik istiyor, mail de verdiğim her bilgiye rağmen ''yeterli bilgi değildir'' ibaresiyle geri dönüyor.
Beni yönlendirdikleri her şeyi denedim, malum çok bilgi sahibi değilim bu tarz konularda.
Varsa eğer başka bir yol, benimle paylaşabilir misiniz?
Teşekkür ederim.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Telefon numarası kayıtlımı facebook ta hesabına daha önce düzgün bir şekilde kimlik okuttuğuna eminmisin ve profil fotoğrafında gerçek resmin varmıydı

Irgendwie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En kötüsü de o. Telefon numarası kayıtlı değil, tabi ki gerçek resmim var. Kimlik okutmadım, korktum açıkçası ne alaka kimlik resmini istiyor diye.
Şimdi bir yol daha öğrendim, 3 arkadaşını ara diyor bilmem ne sitesine yönlendiriyor, oradaki kodu yazacakmışız.
Ne kadar güvenli bilmiyorum, başka da hiç bir yol hakkında fikrim yok.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
En kötüsü de o. Telefon numarası kayıtlı değil, tabi ki gerçek resmim var. Kimlik okutmadım, korktum açıkçası ne alaka kimlik resmini istiyor diye.
Şimdi bir yol daha öğrendim, 3 arkadaşını ara diyor bilmem ne sitesine yönlendiriyor, oradaki kodu yazacakmışız.

Sahte kimlik oluşturursanız açma ihtimaliniz olabilir facebook hesabınızdaki kişi verilerini hatırlıyorsanız doğum tarihi ay gün ad soyad uzman bir photoshopçu arkadaşınız ile oluşturursanız açma ihtimaliniz olabilir aksi taktirde başka çözümü olduğunu sanmıyorum

Irgendwie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ay kendim hiç anlamadığım gibi çevremde de öyle işlerle uğraşan biri yok :)
Teşekkür ederim yine de ilginiz için, ben şu 3 arkadaş olayını bir deneyeyim.

Irgendwie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok maalesef değil ya, halletmeye çalışıyorum.
Teşekkür ederim.

Mephisto1980

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Selam
Eyer hesabını geri almak istiyor isen bu çok zor oluyor o 3 arkadaşın da senin için onay verse genede bir şey buluyor ve geri vermiyor ne yazikki ben tam 2 sene uğraştım 100 den fazla email attım. Telefon. Umarasini buldum aradım ama hep dolandırıcı sadece paran gidiyor 45 dolar ek fatura geldi.. Genede yapamadım.. En son Facebook calisani bir amerikali buldum.. En sonunda o beni bu şekilde yukarıda anlattığım gibi yönlendirdi ve kapatabildim hesabı. Bende arkadaş listeni listele yeni bir hesap aç ve benim gibi eskisini kapat.. Yeniyle devam et..
Ama unutma once ailenden birilerini ekle onay versinler sonra yeni resim yüklemek gerek.. Resim ilk yuklersen böle biri diyip hesabını açmıyor yüz tanıma sistemi var Facebook da.. Saygilar