Facebook hack!

Oqunes

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Oqunes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Facebook değil :).Bu gösterdiğim linke tıkladığında bi şifre ve kullanıcı adı istiyor.Oda sanırım şifre ve kullanıcı adını bu mesajı gönderen kişiye gönderiyor.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
http://www.ucoz.com/

bu site aracılığıyla yapmış ama o yaptığı şeyi kendi yapmış siteyi buradan almış buna phishing deniliyor

http://tr.wikipedia.org/wiki/Yemleme

---------- Post added at 19:51 ---------- Previous post was at 19:51 ----------

Facebook değil :).Bu gösterdiğim linke tıkladığında bi şifre ve kullanıcı adı istiyor.Oda sanırım şifre ve kullanıcı adını bu mesajı gönderen kişiye gönderiyor.

aynen öyle sen giriş yaparsan bilgilerini ona gönderiyor

Oqunes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anladım.Peki 2. soruma cevap?

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Anladım.Peki 2. soruma cevap?

Sonu com deme sonuçta blogspot ile ücretsiz bir site açarsın onunda sonu comla biter :) ama evet eğer

adınsoyadın.com gibi bir site adresi istiyorsan parayı gözden çıkarman gerek.

Reaksiyon puanı
2,148
Hee dikkat edin demek istedin yani :)

Kullanıcı adı ve şifreye küfür yazıp gönderdim :D

Oqunes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hahahaha :) teşekkürler.İyi forumlar

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bunu face de görmüştüm link veriyorlar tıklıyosun faceye giriş ekranı geliyor aslında çıkmıyosun o esnada kişisel bilgilerini alıp hacklıyolar...

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Facebook spreader bu :) Sistem geri yükleme yap sorun hallolur regedite atamıştır kendini spreader.. Kolay gelsin..

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Diğer sekme de facebook açıkdı, bu linke tıkladım saçma bir e-posta adresi ve şifre salladım giriş dediğimde kendi hesabıma girdi.

Ne olur ne olmaz diye şimdi hemen şifremi değiştirdim.

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D Online oyunlarda da çok yapılıyor.Yok k.adı şifreni gir nakit göndercez.Lamerler işte.Hacklicek :D ne hackliyo. :D Oraya resmini değiştirip hacked koycak sonra aa büyük iş başardım :D Sosyal mühendislik denir buna. İnsancıl yaklaşır sayfanın html kodu birebirdir anlayamazsın ama site adresi herşeyi açar.Msn de de çok karşılaşılır bu sorunlu.Dikkat edin.

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kısacası FaceBook fake yapmışlar arkadaşlar siteye girip bilgilerinizi girdiğinizde bu domainin sahibine bilgileriniz gidiyor ve o arkadaş da bilgilerinizi değiştiriyor.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bu face karşı bir hack değil sana karşı bir hack :D

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Face hackledi msn kayıtlı e postaya bak kişin ip numarası bulursun..
Zayıf insanlar hakını yemek gunahtır..

hell_breakerr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onun adı pnishingg yada oyle bir şey facenin kopyasını yapmış ma sahte sakın gir me şifren ellerine gider

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bu yolla çooook kişinin canı yandı. Tabi ben acımıyorum hiçbirine. Bilgisayarı açar açmaz manyamış gibi facebooka girmek yerine bilgisayarın asıl amacı olan birkaç bilgi öğrenseler hesaplarına birşey olmayacak. Çoğu kişi bilgisayarı oyun ve facebook için kullanıyor. Buda sinirlerimi bozuyor. Aç kardeşim iki birşey öğren. Çevrene iki faydan olsun. Format attırmak için 30 lira para verceğine format atmayı öğren. Crack yapmayı deamon tools kullanmayı torrent kullanmayı öğren gir iki üç program öğren yap birşeyler öğren işte be kardeşim. Nedir bu hazırcılık. Sinirlendim yine akşam akşam. Ayrıca yazdıklarım konuyu açan arkadaşla bağdaştırılmasın lütfen. Genel olarak düşüncelerimi belirttim sadece. Hadi iyi akşamlar :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
torrent kullan aha aha sesli güldüm ama haklısın internet o kadar büyük bir derya ki millet sadece içinde facebook u oyun u kullanıyorlar googleye facebook yerine bilim teknik nasil yapılır diye yazsalar neler kaçırdıklarınin farkına varacaklar ama nerde .Misal verecek olursak bu gün 3d gözlük nasil yapılır videoşunu buldum torret te yakında deneyeceğim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dekan dostum bana ulaşabilirmisn face adresim bişe soraca lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen benim kafadansın ben bilgisayarı temizlerim bu kardeşimle ablam sürekli oynar ben format atmayı filan herşeyi biliyom