Facebook duvarımda virüs

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Şubat9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şubat9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar Face'de bir bildirim vardı tıkladım. Link çıktı, linke tıkladım sonra beni Face'den attı. Bir şeyler yükledşi sonra Facebook'uma girdim duvarımda virüs dolu. Sonra netten araştırdım uzantıyla ilgili dediler. Sonra uzantılkara tıkladım olmadı. Otomatik olarak sekme kapandı. Sonra görev yöneticisinden eklentiyi sonlandırdım, uzantılara girdim kaldırmak istedim ama altında şu yazı vardı: "Bu uzantı yönetiliyor ve kaldırılamaz veya devre dışı bırakılamaz." . BİDE UZANTININ ADI "adobe flash player 1.90".benim pc den girenlerin face hesabını engelliyo.benimki engellenmedi ama arkadaşlarımın felan engellendi.Combofixde işe yaramadı.Yardım arkadaşlar acill...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valla bende bi tanıdığım pcsinde gördüm onu çözmeye çalışıyorum ama sanırım format gerekiyor nereye yerleştiyse bi bulabilsem :D

apcnplt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
combofixi deneyin dediler denedim bi faydası olmadı facebook şifrenizi o an mailiniz açıksa mailinizn şifresini hangi tarayıcıya bulaştıysa bu virüs baska tarayıcıdan şifrelerini değişin ancak hala daha bi çözüm bulamadım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ÇÖZÜMÜ BULDUM !!
Başlat > Çalıştır’a giriyorsunuz.
Buraya “regedit” yazıyorsunuz.
Açılan kayıt defterinde HKEY_LOCAL_MACHİNE-SOFTWARE > Policies > Google > Chrome > yolunu takip ediyorsunuz.
Buradaki “eagmciolnojfofmggkffclbonhleeank” gibi karmaşık harflerden oluşan satırların hepsini siliyorsunuz.
Chrome’yi açıp kapattıktan sonra sorunuz çözülmüş oluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ewet arkadaşlar üstte yazan şeyi yaptım kalktı. kaldıralamayan ask toolbar içinde denedim o da kalktı. Allah razı olsun kardeşim pc yi formattan kurtardın saygılar.. :)