Facebook.Com Kapatılmalımı Kapatılmamalımı?

SiberWorm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar sizce facebook'un yasaklanması Lazım mı ? Değil mi ? Yorumlarınızı nedenleri ile birlikte yazarsanız sevinirim.

Ben kendi fikrimi söyleyeyim. Bence kapatılması lazım çünkü artık git gide bu site bağımlılık yaratmaya başladı.(Özellikle TÜRKİYE'DE)Benimde facebook adresim vardı ve zararını bu sene Üniversite sınavım olduğu için arkadaşıma söylediğimde dondurduğunda anladım.Hiç bir eksiklikte hissetmiyorum.Sizinde yorumlarınızı bekliyorum.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bağımlılık yapıyor diye kapatılması lazım demek sanki biraz saçma.

Doğru düzgün kullandığın zaman hiçbir sorun yok.

3-4 senedir Facebook hesabım var bir kere bile bu böyle şu şöyle demedim. :)

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Bağımlılık yapıyor diye kapatılması lazım demek sanki biraz saçma.

Doğru düzgün kullandığın zaman hiçbir sorun yok.

3-4 senedir Facebook hesabım var bir kere bile bu böyle şu şöyle demedim. :)

Katılıyorum.

eddiebg

Asistan
Reaksiyon puanı
4
hersey icin kapatilip kapatilmamasi muhabbetide artik baydi. Birakin hersey acik kalsin, yasaklar ülkesi olmayalim. Kapatacaksaniz beyninizde kapatin.

IREM

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tek eklime "Özdisiplin" Kendıne sahıp cıkmamanın cezasını başka şeylere yuklememek lazım.. Tabiki kapanmasın.

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
1kişi için kapatmazlar sen 3-5 kişi topla bence:devil2:

huckee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bana göre bu fikir fazlasıyla abes sen kendine hakim olamıyorsan facebook un suçu ne

SiberWorm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Alın faceniz sizin olsun ya :D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
eheheh beklediğin tepkiyi bulamadın mı :D

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Facebook'tan hayatın anlamını beklemeye gerek yok sanırım. Ortaya çıkış amacı zaten şu anki kullanılan tarzıyla aynı. Bunu kuran adam söylüyor. Ha beğenmeyenlerin çoğunun eminim hala az kullansa da hesapları aktiftir. Birşeylerin doğru - yanlış olması başka, kapatılıp yasaklanması başka. Bugün devletin beğenmeyip kapadığı 6000 site var. Bu yasakçılığı arttırmak ancak ülke için yüz karartmaktan başka birşey değil. Birileri beğenmedi diye de 500.000 kullanıcısı olan bir site birşey kaybetmez.

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
kullanmasını bildiğin zaman çok güzel birşey olduğunu herkes anlıyabilir :) ama biz Türkler bazen işi cıvıttıkları için bağımlılık tabiri bu yönde kullanılabiliyor .. kapatılmasına karşıyım . + zarar veriyor bana ve aileme yakınlarıma diyenler konuşmaktan yana kullansınlar düşüncelerini ;)

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Facebook'tan hayatın anlamını beklemeye gerek yok sanırım. Ortaya çıkış amacı zaten şu anki kullanılan tarzıyla aynı. Bunu kuran adam söylüyor. Ha beğenmeyenlerin çoğunun eminim hala az kullansa da hesapları aktiftir. Birşeylerin doğru - yanlış olması başka, kapatılıp yasaklanması başka. Bugün devletin beğenmeyip kapadığı 6000 site var. Bu yasakçılığı arttırmak ancak ülke için yüz karartmaktan başka birşey değil. Birileri beğenmedi diye de 500.000 kullanıcısı olan bir site birşey kaybetmez.

500.000 değil, 500.000.000.

BardanAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende dün dondurdum . Büyük bir sıkıntı içindeyim. Poker oynuyordum Simdi kaldımöyle ama inat ettim acmayacağım bir süre daha

Not: Sebebi özel mevzular :D yani bağımlılıkla falan ilgisi yok

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Benim için çok yararlı bir site. Kapatılmazsa sevinirim. Her şey kullanımına göre sonuç veriyor nihayetinde.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Facebookun genel olarak kapatılması için hiç bir sebep yok ki; siz hesabınızı silerseniz yada hiç üye olmazsanız kapatılmış olur işte :D

Nques

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebook her ne kadar insanı bağımlı yapsada anti-sosyal yapsada iyi kullanıldımı boş vekitleri değerlendirip araştırmacılık ruhu kazandırmaya yardım ediyor bana kalırsa.Tabiki sabahtan akşama kadar takılıp, gerekli gereksiz muhabbetlere girip insan için en gerekli olan zamanı boşa harcamak ile kazanılacak tek şey ise kendine zarar vermektir.

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Kapatmak derken sanırım engellemeyi kastediyorsun. yoksa siz kim facebook gibi birçok afrika ülkesinin bütçesinden bile fazla bütçeye sahip olan sanal darphane'yi kapatmak kim allah aşkına...hem sen istiyosun diye engellemek olur mu ? Türkiyenin geri kalanı için yorgan mı yakılsın yani ? MANTIK biraz MANTIK !!!

ibr52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayarını kaçırmadığın sürece sorun yok hatta yararlı bir site

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Kapatılmalı, bir çok gencimiz bu saçmalığın önünde günlerini gereksizce geçiriyor.

Pyrotoxin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kendine güvenmiyorsan kapatırsın hesabını olur biter. Mümkünse tüm siteler açık kalmadı. Böyle işinize gelmeyen sitelerin kapatılmasını istemekle o yasakcı zihniyetlerden bir farkınız kalmıyor.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Ben 3 senedir gece gündüz sürekli giriyorum, bağımlılık filan yaptığını görmedim :D :D

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Kapatılıp kapatılmaması dogru değil. Sevmiyorsan girme.
Ha şunu deseydin. Facebook çok saçma birşey. Ona katılırım...