Facebook Beni Engelliyeni Nasil Engelleyebilirim?

gipsymoon01

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar,
facebook da beni engelleyen kişiyi bende nasıl engellerim biliyormusunuz?cunku ben onu goremiyorum ama o benim paylastigim resimleri goruyor ve kopyalayip kendi sayfasinda yayinliyor ben kendi facebook adresimde o kisiyi goremiyorum ama baskasinin adresinden girince gorebiliyorum bu sahsin sayfama hic bir sekilde gormesini istemiyorum lutfen bu konuda bana yardimci olurmusunuz...

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ben engelleyince iki tarafında birbirini görmediğini biliyorum.Belki o da sizin sayfanıza başkasından girip bakıyordur.

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İşte o dedidğin olmaz, olur aslında da uzun iş. Ya yönetici olcan, ya şikayet ettirip engellettircen :)

gipsymoon01

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben engelleyince iki tarafında birbirini görmediğini biliyorum.Belki o da sizin sayfanıza başkasından girip bakıyordur.

o beni engelledigi icin benim profilimi gorebiliyor benimde onu engellemem gerekiyorki oda benim profilimi gormesin o yuzden onu nasil engelleyebilirim onu bulmaya calisiyorum..

bburakk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o beni engelledigi icin benim profilimi gorebiliyor benimde onu engellemem gerekiyorki oda benim profilimi gormesin o yuzden onu nasil engelleyebilirim onu bulmaya calisiyorum..
yanlışın var kardeşim engellediğin kişiyi bir daha göremezsin tek bir seçenek var engelini kaldırıp senin profiline bakıp sonra sen farketmeden tekrar engelliyor. dediğin yanlış ama eminim.

fredyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o seni engelleyince o da senin yaptığın/paylaştığın hiçbirşeyi göremez.

hernandesww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediğin yanlış ama eminim.
omsh.gif

QZER34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şunu dene;

firefox için greasemonkey eklentisi;
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/

chrome için tampermonkey eklentisi;
https://chrome.google.com/webstore/detail/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo

hangisini kullanıyorsan, tarayıcına kur.

sonrasında
http://www.unfriendfinder.com/download şu siteden download butonuna bas , orda bi uyarı gelicek tamam de.Artık senı silenleri , arkadas isteği yolladıklarını , seni engelleyenleri, face sini donduranları görebilirsin.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Bir kişi birini engellediği zaman her iki tarafta artık birbirlerini Facebook'ta göremez.Duvarını, paylaşımlarını hiçbirine ulaşamaz.Tek yolu var ! Seni engelleyen kişi istediği zaman senin engelini kaldırıp profiline, paylaşımlarına, duvarına bakıp tekrar geri engeller.O zamanda sen farketmezsin hiçbirşey.Söylediğin durumun tek açıklaması bu.Başka şekilde olmaz.

Msfk

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bir kişi birini engellediği zaman her iki tarafta artık birbirlerini Facebook'ta göremez.Duvarını, paylaşımlarını hiçbirine ulaşamaz.Tek yolu var ! Seni engelleyen kişi istediği zaman senin engelini kaldırıp profiline, paylaşımlarına, duvarına bakıp tekrar geri engeller.O zamanda sen farketmezsin hiçbirşey.Söylediğin durumun tek açıklaması bu.Başka şekilde olmaz.

Öyle yaptığınız taktirde bile Facebook 2 gün boyunca engelini kaldırdığınız kişiyi tekrar engellemenize izin vermiyor.

Y

Yılmaz Güngör

SDN Okuru
Merhabalar,
facebook da beni engelleyen kişiyi bende nasıl engellerim biliyormusunuz?cunku ben onu goremiyorum ama o benim paylastigim resimleri goruyor ve kopyalayip kendi sayfasinda yayinliyor ben kendi facebook adresimde o kisiyi goremiyorum ama baskasinin adresinden girince gorebiliyorum bu sahsin sayfama hic bir sekilde gormesini istemiyorum lutfen bu konuda bana yardimci olurmusunuz...

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Merhabalar,

Engelleme butonu çıkıyorsa yani kişinin sayfasına ulaşabiliyorsan engelleyebilirsin yoksa engelleyemezsin.