Facebook Arkadaşlık Talebini İptal Etme!!!

euphoriazoca

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar facebook da daha onceden arkadaslık teklifi gonderdiğim kişilerden bir kısmı teklifi beklemede tutuor, ancak arkadaş listemde bu beklemede tutanların ısımlerı cıkıyor ve arkadaşlık talebi beklemede yazıor aynı zamanda arama yerine isimlerını yazmaya basladıgımda sanki arkadasımlarmış gibi isimlerı otomatık olarak tamamlanıor.. ben bu tekliflerı nasıl ıptal edıcem yada arkadas listemde nasıl gozukmemelerını saglıcam cok acil yardımınız gerekli:helpsmilie:bu face sevgilimden edicek beni:crying:

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Facebook anasayfadan Arkadaşlara gir.Sonra istek beklemede yazan kişinin yanındaki X işaretine bas :)

63801638.jpg

euphoriazoca

Asistan
Reaksiyon puanı
3
dostum cok saol ya salagım.. çok basitmiş :D:D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bi temizlikte ben yapamayım.:)

santra

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
konu eski ama, 12 haziran 2012 itibari ile yardım edeyim..
evet arkadaşlar, yanlışlıkla arkadaşlık isteği yaptığınız kişi için arkadaşlık isteğini iptal edebilirsiniz.. tek şart şu:)), o kabul etmeden önce..

şöyle oluyor; facebook sayfanıza giriş yapın, en yukarda kişi arama yerinde, arkadaşlık isteği gönderdiğiniz kişinin adını yazın, profil ismi çıkınca, onun profiline girin..
onun sayfasında sizin arkadaşlık isteğiniz "ARKADAŞLIK İSTEĞİ GÖNDERİLDİ" olarak yazacaktır.. hemen yanında ise, "MESAJ GÖNDER" düğmesi var.. mesaj gönder yazan yerin yanındaki küçük çentiğe tıklayın, "ARKADAŞLIK İSTEĞİNİ İPTAL ET" şıkkı gelecek.. iptal edin.. hepsi bu.. zaten bir saniye sonra, arkadaşlık isteği gönderildi kısmı, arkadaşı ekle olarak değişecek:)))

unutmayın, arkadaşlık isteği iptali diyoruz, arkadaşlık iptali değil. arada fark var.. birinde arkadaş olmamış henüz, diğerinde ise arkadaşınız olmuş.. biz burada arkadaşlık isteği gönderdiniz yanlışlıkla, o kabul etmeden, siz o isteği iptal ediyorsunuz..

umarım yardımcı olmuşumdur.. bir duayı esirgemeyin lütfen. saygılar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
konu eski ama, 12 haziran 2012 itibari ile yardım edeyim..
evet arkadaşlar, yanlışlıkla arkadaşlık isteği yaptığınız kişi için arkadaşlık isteğini iptal edebilirsiniz.. tek şart şu:)), o kabul etmeden önce..

şöyle oluyor; facebook sayfanıza giriş yapın, en yukarda kişi arama yerinde, arkadaşlık isteği gönderdiğiniz kişinin adını yazın, profil ismi çıkınca, onun profiline girin..
onun sayfasında sizin arkadaşlık isteğiniz "ARKADAŞLIK İSTEĞİ GÖNDERİLDİ" olarak yazacaktır.. hemen yanında ise, "MESAJ GÖNDER" düğmesi var.. mesaj gönder yazan yerin yanındaki küçük çentiğe tıklayın, "ARKADAŞLIK İSTEĞİNİ İPTAL ET" şıkkı gelecek.. iptal edin.. hepsi bu.. zaten bir saniye sonra, arkadaşlık isteği gönderildi kısmı, arkadaşı ekle olarak değişecek:)))

unutmayın, arkadaşlık isteği iptali diyoruz, arkadaşlık iptali değil. arada fark var.. birinde arkadaş olmamış henüz, diğerinde ise arkadaşınız olmuş.. biz burada arkadaşlık isteği gönderdiniz yanlışlıkla, o kabul etmeden, siz o isteği iptal ediyorsunuz..

umarım yardımcı olmuşumdur.. bir duayı esirgemeyin lütfen. saygılar

ya o gonderdıgın kısıyı hatırlamıosan??