Facebook Arkadaşların reklam uygulamalarını engelleme

iyifutbol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar. Benim bugünlerde çok canımı sıkan ve facebook dan soğutan bir sıkıntım var. Arkadaş listemdekilerin bazıları pc den hiç anlamıyor. Saçma sapan uygulamalar yüklemişler. Bu uygulamalar da kendilerinin adına reklam paylaşımlarında bulunuyor. Bu sorunu 1-2 ay öncesine kadar çözüyordum ama artık o çözümde kalmamış. Örnek vermem gerekirse güzel vidyolar denilen lanet bir uygulama sürekli paylaşım yapıyor, eskiden güzel vidyoları tıkladığımda bir sayfa açılırdı ve sayfada o uygulamayı tamamen engelleme seçeneği vardı ve bir daha o uygulamadan gelen paylaşımlar görünmüyordu. Şimdi ise bu sorunu çözemiyorum.

Şimdi sorunu link verdiğim sayfadaki gibi, uygulamadan gelen tüm haberleri gizle diyorum fakat yine gizlemiyor. Gizlendi diyor fakat tekrar açtığımda aynı paylaşımlar duruyor. Bu gibi uygulamaları nasıl engelleyebilirim?

[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://e1201.hizliresim.com/t/l/1whnp.jpg[/URL][/IMG]

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
[MENTION=208134]Jaguar66[/MENTION]' ın dediği yöntemi kullanıyorum, işe yarıyor. Yalnız bazı uygulamalara tıkladığımda direk uygulamayı açıyor, facebook sayfasına gitmiyor ona çözüm bulamadım.

iyifutbol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vermiş olduğunuz adreste yüzlerce uygulama var, uygulamayı tıkladığınızda erişim izni istiyor, engelleme seçeneğini de göremedim. Sanırım benim sormuş olduğum sorunun çözümü bu değil. Bu adresten bana istek gelen uygulamalar görünüyor. İstek gelmeyenler görünmüyor.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Örnek olarak resimde gösterdim. Uygulamayı engellediğinde o uygulamayla ilgili hiç bir haber görmezsin.

MagicLand bağlantısına tıkla.

40682576.jpg

Sol alttan "Uygulamayı Engelle" bağlantısına tıkla.

52207335.jpg

Jaguar66

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Facebook'a bağlanıp tekrar denemelisin. Çünki bu adreste senin kullandığın uygulamalar yer alıyor. Eğer 100'lerce uygulama var ise, 100'lerce uygulama kullanıyorsun(beğenmişsin) demektir. Zaten gelmeyen istekler görünmez hiçbir şekilde :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Örnek olarak resimde gösterdim. Uygulamayı engellediğinde o uygulamayla ilgili hiç bir haber görmezsin.

40682576.jpg

52207335.jpg

Bu şekilde yapıcaksın [MENTION=194620]iyi[/MENTION]fultbol

iyifutbol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler arkadaşım süper anlatım. Sorunu çözdüm :)))

iyifutbol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konuyu tekrar devam ettirmek istiyorum. Arkadaşın çözümü bazı uygulamalarda olmuştu ama birçok uygulamada olmuyor. Uygulamayı tıklayınca yine izin ver sayfasına gidiyor. Örneğin mobil diye lanet bir uygulama var, mobil'den gelen tüm paylaşımları gizle desem bile görünmeye devam ediyor. Ne yapabilirim?

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Adamlar Engelle seçeneğinin yolunuda aşmışlar. Dediğin gibi İzin Ver sayfası geliyor tekrar. Uygulamanın sayfası olmadığı için engellenmiyor.

Bende reklam yapan arkadaşları siliyorum arkadaşlıktan. Yoksa olmuyor...

iyifutbol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet aynen. Böyle giderse en sonunda onu yapmaya başlayacağım. Cahillik diz boyu